Kumaha ngaunduh Windows 10 Anniversary Update ISO

Tanggal 29 Juli, éta sataun saprak peluncuran resmi Windows 10 di pasar sareng pikeun ngarayakeunana dina 2 Agustus, Microsoft ngaluarkeun pembaruan utama kadua pikeun sistem operasi, dibaptis salaku ulang Update. Pembaruan ieu dieusian ku warta pikeun PC sareng alat sélulér kami nganggo Windows 10 Mobile.

Nanging, langkung ti kamungkinan yén dina waktos ayeuna anjeun henteu nampi apdet sareng ayeuna dihasilkeun kalayan cara anu hanjelu. Untungna ISO tina Anniversary Update ayeuna sayogi kanggo diunduh sareng ku ieu urang tiasa ngamutahirkeun diri tanpa kedah ngantosan éta sayogi ngalangkungan Windows Update Atanapi ngalaksanakeun pamasangan bersih Windows 10 anu lengkep.

Dina raraga ngaunduh Windows 10 ISO kalayan perbaikan sareng fungsi-fungsi anyar anu dibéré Anniversary Update anjeun tiasa ngalakukeun éta tina Halaman resmi Microsoft atanapi ngalangkungan aplikasi resmi perusahaan dumasarkeun di Redmond, ti mana anjeun kedah milih pilihan pikeun nyiptakeun média instalasi.

Émut yén upami anjeun teu hoyong masalah upami kedah ngaunduh ISO sareng kedah masang kanggo gaduh sadayana anu disayogikeun ku Anniversary Update, anjeun tiasa teras-terasan ngantosan éta muncul siap diunduh ngalangkungan Windows Update. Di momen teu aya tanggal khusus pikeun ieu kajantenan, sareng sanaos kanyataan yén Microsoft negeskeun yén pembaruan énggal bakal dileupaskeun dina 2 Agustus, éta bakal sayogi ku cara staggered sahingga masih tiasa nyandak sababaraha dinten atanapi minggu pikeun gaduhna. sayogi pikeun diunduh sareng dipasang.

Naha anjeun parantos tiasa masang Pembaruan Anniversary Windows 10 dina alat anjeun?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.