Unduh Penbook gratis pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu

Kadatangan Windows 10 mangrupikeun awal aslina tina kasaluyuan pinuh pikeun vérsi Windows kalayan panel sentuh, kumargi samemehna urang tiasa mendakan alat anu gaduh vérsi Windows tapi éta henteu ngagaduhan antar muka siap berinteraksi sareng asli sareng saderhana saolah-olah urang tiasa ngalakukeun sareng Windows 10.

Kadatangan panel touch parantos nyababkeun datangna ka toko aplikasi Windows tina séri aplikasi énggal anu sanésna ngan ukur tiasa interaksi sareng aplikasi, tapi ogé berkat kalam digital ti pabrikan anu sanés, urang tiasa nyerat atanapi ngagambar langsung dina layar.

Upami urang hoyong nyatet ku tablet kami anu dikelola ku Windows 10, salian ti nyieun sababaraha gambar atanapi gambar saderhana sanés anu ngabantosan pikeun ngompres catetan, di Toko Mikrosft urang tiasa mendakan aplikasi anu béda-béda. Diantara sadayana, salah sahiji khususna menonjol. Kuring nyarioskeun aplikasi Penbook, aplikasi anu gaduh harga biasa di Microsoft Store 9,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates, khusus pikeun 8 dinten ka payun, urang tiasa ngaunduh langsung kana alat kami tanpa kedah méakkeun euro tunggal ngaliwatan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

Upami urang henteu gaduh komputer anu layar sentuh, urang tiasa ngaunduh aplikasi éta dikaitkeun sareng ID Microsoft urang salaminaKu cara kieu, upami ka hareup urang ngaregepkeun alat-alat urang pikeun anu gaduh layar rampa anu urang tiasa nyerat atanapi ngagambar langsung, urang bakal salawasna ngagaduhan aplikasi Penbook dina panggunaan urang.

Penbook cocog sareng sistem 32-bit sareng 64-bit, éta ngamungkinkeun urang ékspor hasilna kana format PDF, éta cocog sareng Surface Dial, éta ngagaduhan seueur témplat anu sayogi, kalebet kalénder, siap réngsé ... sahingga sajumlah seueur fungsi, naon waé anu diémutan, kusabab éta salah sahiji anu pangsaéna, henteu sebatkeun aplikasi pangsaéna pikeun lagu tune ku tangan atanapi ngadamel gambar alit.

Unduh Penbook gratis pikeun Windows 10


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.