Unduh RollerCoaster Tycoon 3 klasik haratis sareng salamina

Tycoon RollerCoaster 3

Kami sakali deui ngawartosan anjeun ngeunaan judul anu tiasa kami unduh gratis pikeun waktos anu terbatas. Waktos ayeuna Ieu RollerCoaster Tycoon 3 anu remastered, kaulinan anu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun bagian atraksi urang sorangan, gim anu tiasa urang unduh gratis dugi ka 1 Oktober jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol).

Harga biasa tina judul ieu di Epic Games Store, dimana panawaran ieu dipendakan nyaéta 19,99 euro. Judul ieu anu klasik sapertos na kalebet dua bungkus ékspansi ageung, janten anjeun moal sono kana salah sahiji fungsi anu, upami anjeun parantos maénkeun klasik ieu, éta nawiskeun kami nalika éta.

RollerCoaster Rycoon 3 nempatkeun urang tiasa dianggo sadaya alat pikeun ngawangun sareng ngatur taman hiburan sakumaha anu urang pikahoyong, nambihan sadaya objek wisata anu urang resep. Henteu ngan ukur urang jaga desain tempat wisata, tapi urang ogé kedah ngatur kauangan, toko, jasa, tanaga, nyumponan kabutuhan konsumén ...

Judul ieu parantos diadaptasi janten resolusi 16: 9, nawiskeun resolusi 1080 sareng kalebet dua ékspansi anu diluncurkeun tina judul ieu, ékspansi anu ngamungkinkeun urang mendesain langkung ti 300 roller coaster sareng atraksi, ngahias taman kalayan langkung ti 500 elemen hiasan, 60 toko sareng 20 sato anu tiasa urang angkat.

Kumaha ngaunduh RollerCoaster Tycoon 3 gratis

Sapertos sadayana judul anu Epic Games nawiskeun ka urang gratis pikeun waktos anu terbatas, pikeun ngaunduh judul ieu, kedah kitu hayu urang unduh sareng pasang aplikasi Epic Game Store sateuacana. Sakali kami parantos ngaunduh sareng dipasang dina komputer, urang kedah ngadamel akun (Fortnite ogé dianggo pikeun kami), buka bagian Toko, pencét kana judul ieu teras pencét dina Candak.

Judulna bakal dikaitkeun sareng akun urang salamina, janten éta moal perlu pikeun ngaunduh kana komputer urang Pas urang ngaitkeun kana akun urang, urang bakal tiasa ngalakukeun éta nalika urang gaduh rohangan dina komputer sareng waktos kanggo nikmati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.