Kumaha cara ngaunduh sareng masang Windows 11

Windows 11

Microsoft nembé ngaluncurkeun Windows 11 dina vérsi akhir na, janten saha waé pangguna parantos tiasa masang kana komputerna, naha éta sacara resmi cocog atanapi henteu, anu bakal urang bahas engké dina tulisan ieu dimana kami ogé nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduh sareng masang Windows 11.

Kabaruan utama anu urang mendakan dina Windows 11 nyaéta parobahan desain, tata ruang anu mindahkeun barang dina béréndélan ka tengah sareng ngaleungitkeun kotak search. Anyar anyar anu penting dina Windows 11 nyaéta balikna widget, anu parantos kami tingali sawangan dina pembaruan Windows 10 pangénggalna.

Windows 11 sarat

PC sareng Windows 11

Nalika presentasi resmi Windows 11, Microsoft ngumumkeun yén ngan komputer anu nganggo prosesor 8th Intel Intel Core atanapi langkung luhur, AMD Ryzen 2 atanapi saluhureuna sareng Qualcomm Series 7 atanapi saluhureuna bakal cocog sareng versi anyar ieu.

Sababaraha dinten sateuacan medalkeun vérsi akhir, perusahaan ngumumkeun éta dipiceun sarat éta sareng yén sadaya pangguna anu ngagaduhan lisénsi resmi Windows 10 tiasa ningkatkeun kana Windows 11 tanpa masalah.

Nanging, anjeunna ogé ngumumkeun yén upami komputer henteu nyayogikeun salah sahiji sarat minimum, komputer tiasa masalah kasaluyuan ayeuna sareng ogé moal nampi apdet.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun syarat minimum anu diperyogikeun pikeun tiasa masang Windows 11 dina tim anjeun.

  • Prosesor: Prosesor sareng 2 atanapi langkung inti 64-bit dina 1 GHz atanapi langkung luhur.
  • Memori RAM: 4 GB
  • neundeun: Pikeun masang Windows 11 kedah gaduh 64 GB panyimpenan atanapi langkung dina komputer.
  • firmware: Kedah ngadukung modeu Boot Aman
  • Kartu grafis: Cocog sareng supir DirectX 12 atanapi WDDM 2.0.
  • TPM: Modél Platform Terpercaya 2.0
  • layar: Resolusi minimum anu diperyogikeun nyaéta 720p langkung ti 9 inci kalayan saluran 8-bit per warna.
  • batur: Anjeun peryogi konéksi internét sareng akun Microsoft pikeun ngaktipkeun vérsi Windows 11.

Upami urang henteu jelas pisan anu mangrupakeun komponén tim kami, urang tiasa ngamangpaatkeun aplikasi anu disayogikeun ku Microsoft pikeun kami parios naha alat-alat urang cocog sareng Windows 11 atanapi henteu.

Windows 11 lisénsi

Upami komputer anjeun ayeuna dikokolakeun ku lisénsi Windows 10 resmi, jumlah siri anu sami anu anjeun anggo dina komputer pikeun dianggo, Éta valid pikeun ngaktipkeun vérsi anyar Windows 11.

Upami anjeun henteu ngagaduhan nomer lisénsi, anjeun tiasa nyandak léngkah-léngkah ieu pikeun milarian terang sareng dianggo nalika prosés instalasi, kecuali upami anjeun gaduh ide goréng pikeun ngapdet langsung dina Windows 10.

milarian nomer serial Windows 10

  • Kami muka layar terminal ngalangkungan paréntah CMD yén kami bakal nyerat dina kotak search
  • Salajengna urang nyerat WMIC Path SoftwareLicensingService kéngingkeun OA3xOriginalProductKey dina garis paréntah.

Upami metoda ieu henteu jalan, éta henteu salawasna jalan, urang tiasa nganggo aplikasi ShowkeyPlus, aplikasi anu tiasa urang unduh sacara gratis ngalangkungan link ieu.

Sareng kuring nyarios éta mangrupakeun ide anu goréng kusabab anjeun bakal nyéred sadaya masalah operasi yén tim anjeun ayeuna kaserang. Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta pamasangan anu bersih ku sateuacan ngadamel cadangan.

Kumaha cara ngundeur Windows 11

Unduh Windows 11

Hiji-hijina cara resmi pikeun download Windows 11 Éta ngalangkungan halaman wéb Microsoft. Tong pernah ngaunduh vérsi Windows tina halaman sanés Microsoft, Kusabab anjeun tiasa mendakan diri kalayan kejutan anu henteu pikaresepeun.

Microsoft nyayogikeun kanggo urang 3 padika anu béda pikeun ngaunduh Windows 11:

Wizard setelan Windows 11

Si anjeun henteu ngagaduhan seueur ilmu komputer sareng anjeun teu hoyong ngahesekeun hirup anjeun ku pamasangan, urang kedah milih pilihan ieu.

Wizard Instalasi Windows 11 ngamungkinkeun kami ngaunduh vérsi Windows anyar ieu sareng pasang di luhur salinan Windows 10 anjeun yén kami parantos dipasang dina komputer.

Ku cara kieu, sadaya data anu ayeuna urang gaduh dina komputer bakal dilestarikan sareng aranjeunna bakal sayogi nalika pamasangan Windows 11 parantos réngsé.

Upami ideu anjeun ngalangkungan lakukeun corétan install, pilihan ieu sanés anu anjeun milari.

Ngadamel média instalasi Windows 11

Pilihan ieu ngamungkinkeun urang unduh salinan Windows 11 sareng ngadamel média pamasangan pikeun masangnaBoh hiji USB stick atanapi DVD drive.

Sakali kami parantos nyiptakeun dukungan anu diperyogikeun pikeun ngapdet, urang kedah ngabalikan komputer sareng aksés kana BIOS sapatu komputer tina drive dimana kami ngagaduhan salinan Windows 11 siap dipasang.

Upami anjeun hoyong ngalakukeun pamasangan Windows 11 anu bersih, pilihan ieu sampurna.

Unduh Windows 11 Disc Image (ISO)

Upami hoyong unduh Windows 11 ISO, ISO anu engké anjeun tiasa nyalin kana drive éksternal pikeun dipasang dina komputer anjeun, ieu mangrupikeun pilihan anu anjeun peryogikeun.

Sakali kami parantos nga-zip gambar ISO dina drive dimana urang badé masangkeun Windows 11, urang kedah balikan deui komputer anjeun sareng anggo drive éta pikeun boot pikeun kahiji kalina tim.

Kumaha carana masang Windows 11 tina Windows 10

Tingkatkeun kana Windows 11

Cara anu sanés anu urang gaduh pikeun masang Windows 11 dina komputer énggal nyaéta ngaliwatan pembaruan Windows.

Upami komputer anjeun cocog sareng Windows 11, dina bagian na update Windows, aya dina pilihan konfigurasi Windows (Control + i) pesen bakal ditingal ngundang urang pikeun ngaunduh sareng masang Windows 11.

Urang kedah waé turutan léngkah anu dipidangkeun dina layar sareng ngantosan timna réngsé. Sadaya data anu parantos kami simpen dina komputer bakal dilestarikan, tapi, henteu ngirut ngadamel cadangan upami prosés na gagal nalika dipasang.

Komputer kuring henteu cocog sareng Windows 11

parios Windows 11 syarat

Dunya henteu réngsé kusabab komputer anjeun henteu tiasa ningkatkeun kana Windows 11, sakumaha Microsoft ngumumkeun éta Windows 10 bakal tetep ngagaduhan dukungan resmi dugi ka 2015, janten masih aya 4 taun kanggo tiasa ngarobih alat-alatna sateuacan lirén nampi pembaruan kaamanan.

Pantes masang Windows 11 tanpa apdet atanapi tetep dina Windows 10 kalayan update

Patarosan ngajawab sorangan. Windows nyaéta sistem operasi desktop panglobana dipaké di dunya, Janten babaturan batur damel pikeun nyiptakeun parangkat lunak jahat pikeun sistem operasi ieu, sanés pikeun macOS atanapi Linux, anu pangsa pasar na kirang tina 10%.

Di masarakat téknologi anu urang hirup, apdet kaamanan anu diperyogikeun sapertos tuang. Henteu ngaraosan apdet kaamanan nunjukkeun résiko anu penting pisan pikeun kaamanan urang sareng tim kami anu henteu kedah kami candak.

Antipirus aranjeunna henteu ngajagaan urang tina kerentanan dina sistem, kerentanan anu dianggo peretas pikeun ngaksés peralatan urang. Ngamangpaatkeun kerentanan dina sistem operasi langkung nguntungkeun sareng épéktip tibatan ngagunakeun aplikasi pikeun nyebarkeun sadaya jinis malware.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.