Kumaha ngundeur sareng masang VLC dina Windows 11

VLC: pamuter média

Lamun datang ka muterkeun eusi multimédia dina seuseueurna alat jeung sistem operasi, Salah sahiji solusi anu pang populerna sareng open source nyaéta pamuter VLC. Ieu mangrupikeun salah sahiji pamuter pidéo sareng audio anu paling cocog, sabab gaduh seuseueurna codec audio sareng pidéo anu anjeun peryogikeun, ogé tiasa dianggo sareng Windows, macOS, Android sareng sabagéan ageung distribusi Linux, diantara sistem operasi anu sanés. .

Pikeun alesan anu sami ieu, mungkin upami anjeun gaduh PC énggal sareng Windows 11 Anjeun keur pilari cara ngundeur tur masang VLC pamuter média, hiji hal anu anjeun bakal tiasa ngahontal gancang sareng gampang.

Microsoft PowerToys
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang Microsoft PowerToys dina Windows 11

Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang pamuter média VLC dina PC mana waé anu nganggo Windows 11

Salaku urang disebutkeun, lamun Anjeun keur pilari kumaha ngagunakeun VLC pamuter média dina komputer Anjeun kalawan sistem operasi Windows, nyebutkeun yén anjeun kudu mimitian ku masang program ceuk. Pikeun éta, anjeun kedah buka VLC download ramatloka ku Organisasi VideoLAN. Di jerona, anjeun tiasa mendakan tautan undeuran pikeun pamuter VLC pikeun seueur sistem.

Unduh VLC pikeun Windows

Unduh VLC pikeun Windows

Dina daptar anu dimaksud, Anjeun tiasa milih undeuran kanggo Windows (32-bit), Windows 64-bit atanapi Windows kanggo komputer sareng arsitektur ARM, sadayana cocog sareng Windows 11 énggal, sanaos sacara standar halaman wéb bakal milih anu paling cocog pikeun komputer anjeun.

Saatos ngundeur pamasang pamuter pidéo audio VLC, Anjeun ngan kudu muka nepi ka rengse masang eta. Wizard pikeun ngalaksanakeun pamasangan ieu saderhana pisan sareng gancang, ku kituna teu kedah lami teuing pikeun tiasa ngaraosan sadaya eusi multimedia anu disimpen dina PC anjeun ngalangkungan pamuter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.