Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh wallpaper Windows 11 pikeun komputer

Windows 11

Sakumaha anjeun panginten parantos terang, salah sahiji vérsi béta munggaran Windows 11 nembé dibocorkeun, ngamungkinkeun urang pikeun terang sababaraha beja anu paling penting anu bakal aya sareng sistem operasi anu anyar ieu mimiti. Nanging, salian ti sadayana berita ngeunaan sistem éta sorangan, ti Microsoft sigana aranjeunna ogé badé ngomean wallpaper nganggo versi anyar ieu.

Ieu rada logis upami urang tumut kana parobihan anu vérsi énggal ieu dilakukeun pikeun Windows, ngémutan yén éta ogé kalebet logo énggal pikeun sistem operasi, sareng yén wallpaper anu urang tingali ku Windows 10 langkung difokuskeun kana éta sistem. Kituna, urang bade nunjukkeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngaunduh wallpaper Windows 11 énggal gratis pikeun alat anjeun.

Unduh wallpaper Windows 11 gratis

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, waktos ieu Windows 11 kalebet wallpaper énggal. Tim ti YTECHB parantos kahontal saatos masang versi anyar cenah nimba wallpaper resmi vérsi sistem operasi anyar ieu dina resolusi na pangluhurna.

Layar mimiti Windows 11
Tulisan anu aya hubunganana:
Windows 11: wartos, harga, kasadiaan sareng sadayana anu anjeun kedah terang

Ku cara kieu, anjeun tiasa ngaunduh salah sahiji wallpaper ieu sareng nerapkeunana kana komputer Windows anjeun atanapi alat sanés anu gampang. Pikeun mempermudah unduhan dina kualitas pang luhurna, Wallpaper na aya dina duaanana Google Drive jeung Poto Google, tiasa ngaunduh dina kadua situs dina kualitas maksimum saluyu na. Dina cara nu sami, kami ngantepkeun anjeun conto tina sababaraha wallpaper anu paling luar biasa, sanaos penting unduh tina salah sahiji metodeu anu diusulkeun sanés tina halaman ieu pikeun nyingkahan leungitna utama kualitas.

Sakali diunduh tina tautan anu saluyu, anjeun tiasa nerapkeunana dina alat anjeun tanpa aya masalah. Upami, contona, anjeun nganggo pérsi Windows anu lami, anjeun langsung tiasa nerapkeun anu anjeun paling resep ku ngaklik katuhu dina panjelajah file sareng milih pilihan "Set as background desktop".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.