Kumaha ngaunduh Windows 10 kanggo komputer kalayan prosesor ARM gratis

Windows 10

Nalika masang Windows 10 dina komputer naon waé, anu paling umum nyaéta éta ngagaduhan prosesor standar 32 atanapi 64-bit klasik, sahingga anjeun tiasa unduh sistem ISO file standar. Najan kitu, utamina saatos sumping alat-alat tina mérek sanés anu nganggo prosesor ARM, kaleresan aya langkung seueur penekanan anu ditumpukeun dina aranjeunna dina sagala aspek.

Kusabab kitu, ti Microsoft aranjeunna parantos langkung maju dina hal ieu sareng parantos ngaluarkeun sababaraha versi dina fase pangwangunan Windows 10 kanggo komputer nganggo chip ARM. Ku cara kieu, sanaos ayeuna mangrupikeun vérsi béta, kaleresan éta stabil sareng performa saé pisan dina komputer anu ngagaduhan jinis prosesor ieu, janten anjeun panginten tiasa ngaunduh vérsi ieu pikeun komputer.

Ieu kumaha anjeun tiasa ngaunduh program setelan Windows 10 ARM gratis gratis demi langkah

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos dina ékosistem Microsoft éta henteu biasana anu paling umum, panginten pikeun sababaraha alesan anjeun resep ngaunduh Windows 10 ARM dina komputer anjeun. Tangtosna, penting pikeun anjeun sadar kana naon anu anjeun lakukeun, ogé versi ieu teu cocog sareng alat naon waé anu ngagaduhan prosesor anu henteu nuturkeun arsitéktur ieu (firms sapertos Intel atanapi AMD henteu didukung).

Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa masang versi Insider Windows 10 dina mesin virtual nganggo VirtualBox gratis

Nyandak inpormasi ieu, hal anu mimiti anu anjeun kedah laksanakeun, upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, nyaéta gabung sareng program Microsoft Insider tiasa ngaunduh vérsi ieu sabab masih dina fase pangwangunan. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, pikeun ngaunduh Windows 10 ARM anjeun kedah aksés ka halaman Microsoft ieu sareng, upami aya kasalahan némbongan, gunakeun tombol luhur pikeun log in sareng akun Microsoft anjeun.

Unduh Windows 10 ARM tina halaman wéb Microsoft

Unduh Windows 10 ARM gratis tina halaman wéb Microsoft ...
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh Windows 10 LTSB, Windows tanpa update

Sakali lebet, upami anjeun parantos berhasil lebet sareng akun anu didaptarkeun dina program Insider, Tombol unduhan pikeun vérsi pangénggalna Windows 10 ARM64 anu sayogi pikeun diunduh bakal nembongan di handapeun. Anjeun ngan ukur kedah pencét dinya sareng file anu nganggo panyambungna .VHDX anu tiasa anjeun pasang dina mesin virtual atanapi unzip kana komputer anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.