Kumaha ngaunduh Office atanapi Windows ISO mana waé

Nalika milari ISO online pikeun ngaunduh vérsi Windows atanapi Kantor naon waé, urang tiasa mendakan alternatif anu sanés, tapi sadayana henteu nawiskeun sadayana ISO kana kami, janten urang kedah milarian deui pikeun ngaunduh, ku sabab waktosna leungit. , Microsoft nyayogikeun ka kami, ngalangkungan halaman wéb na, kamungkinan ngaunduh ISO naon waé tina Office atanapi Windows, tapi urang ngan tiasa ngaunduh vérsi anu pangénggalna anu ayeuna aya di pasar, anu pikeun seueur panginten henteu janten jalan kaluarna, utamina upami urang milarian versi anu langkung lami anu cocog sareng PC urang.

kantor

Dina tulisan ieu kami nawiskeun anjeun cara anyar pikeun ngaunduh versi Windows: 7, 8.1 atanapi 10 sareng versi Office tina vérsi anu pencét di pasar di 2007.

Unduh ISO mana waé Office sareng Windows 10

  • Mimiti urang kedah buka wéb Heidoc.net.
  • Kami ngaunduh aplikasi Windows ISO Downloader.exe, aplikasi anu henteu kedah dipasang sabab éta tiasa diinum.
  • Sakali kami ngajalankeun aplikasi, di sisi katuhu layar, pilihan anu béda anu tiasa kami unduh bakal muncul: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 10 Insider Preview, Office 2007, Office 2010, Office 2011 and Office 2013 / 2016.
  • Teras we milih bahasa ISO sareng jandela anu anyar bakal muncul nunjukkeun sadaya versi Windows atanapi Kantor anu sayogi anu diluncurkeun ku Microsoft dina pasaran.
  • Sakali kami parantos milih vérsi Windows atanapi Office, aplikasi bakal mimiti diunduh sacara otomatis.

Sakali kami parantos ngaunduh vérsi anu diperyogikeun, urang tiasa neraskeun pamasangan dina komputer urang. Dina raraga ngaktipkeun salinanna, lisénsi anu valid diperyogikeun, Kusabab upami kitu moal mungkin ngagunakeunana.

Upami anjeun parantos ngaunduh Office 2013 sareng masihan anjeun gagal, kami bakal nunjukkeun kumaha ngabenerkeunana Éror aktivasina produk Office 2013.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.