Kumaha cara ngaunduh sareng masang Zum dina komputer Windows mana waé

zum

Di dunya anu janten perluna komunikasi dina alat éléktronik, nelepon pidéo mangrupikeun bagian anu paling penting. Sareng, di tukangeun aranjeunna, aya sababaraha perusahaan sareng program anu nyobian langkung mempermudah komunikasi ieu, naha antara tim kerja, babaturan, kulawarga ...

Tanpa diragukeun, salah sahiji program anu paling kawéntar pikeun ieu nyaéta Zoom, anu berhasil janten langkung modis di kalangan tim kerja sababaraha waktos ka pengker kusabab kualitas anu hébat, sapertos kamungkinan ngahijikeun seueur jalmi dina sauran tunggal bari ngajaga kualitasna sareng gratis dina sababaraha kasus. Nanging, hal anu henteu teras-terasan jelas nyaéta kumaha cara ngaunduh klien anjeun pikeun Windows, janten kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun hal éta kalayan gampang.

Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang klien Zoom resmi pikeun Windows

Dina hal ieu, sebutkeun yén kadang anjeun bakal tiasa ngakses rapat anu anjeun damel ngalangkungan browser naon, ngalangkungan portal wéb na, anu cukup saderhana sababaraha kali. Nanging, upami anjeun hoyong tiasa ngakses sadaya pungsi Zoom, langkung saé pikeun diunduh sareng pasang klien na dina komputer anjeun.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun mimitina kedah buka Halaman web download resmi Zoom, dimana anjeun tiasa ningali kumaha alat anu béda anu sayogi tina platform kanggo dipasang dina sagala rupa alat nembongan. Spésifik, pilihan anu anjeun kedah pilih nyaéta Ngageungkeun klien pikeun rapat, anu dina hal ieu bakal janten pilihan pikeun Windows anu anjeun bakal tiasa gabung sareng nyiptakeun rapat anjeun nyalira.

Skype
Tulisan anu aya hubunganana:
Sabaraha jalma anu tiasa hadir dina telepon video Skype?

Kalayan ieu dina pikiran, hungkul anjeun kedah pencét tombol biru di handap pilihan ieu pikeun mimiti ngaunduh program pikeun Windows, anu kedahna siap dina detik. Teras, anjeun ngan ukur kedah milih sababaraha pilihan dasar sapertos basa pikeun ngamimitian pamasangan, supados tim anjeun siap pikeun anjeun ngiringan rapat anu anjeun pikahoyong.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.