Janten anjeun tiasa uninstall Internet Explorer dina Windows 10 upami anjeun henteu peryogi

Internet Explorer

Sababaraha taun ka pengker, Internet Explorer penting dina seueur kasus pikeun tiasa leres aksés ka situs wéb anu tangtu sareng nganapigasi jaringan anu leres. Nanging, jaman parantos robih pisan, sareng ayeuna pikeun seueur jalma henteu perlu atanapi bahkan sadar yén éta dipasang dina Windows 10 sanaos yuswa na.

Ku alatan éta, Upami anjeun leres-leres yakin yén anjeun henteu meryogikeunana sareng anjeun henteu hoyong éta nyandak tempat panyimpenan anu teu perlu dina komputer, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun dicabut. Tangtosna, disarankeun pisan sateuacan sateuacan ngalaksanakeunana anjeun pastikeun yén henteu aya program anu nganggo perpustakaan API na atanapi kedah dianggo, sabab upami ieu masalahna, anjeun bakal nyanghareupan masalah.

Kumaha cara uninstall Internet Explorer dina komputer Windows 10 naon waé

Sakumaha urang disebatkeun, di tempat munggaran anjeun kedah pastikeun yén anjeun henteu hoyong dipasang Internet Explorer dina komputer anjeun. Anjeun kedah émut yén aya program anu tiasa ngamangpaatkeun perpustakaan API na pikeun fungsina, atanapi éta, salaku conto, Live Tiles dina menu Start gumantung kana cache na, janten aranjeunna moal jalan upami anjeun dicabut.

Sakali anjeun parantos mastikeun, upami anjeun kersa nyabut Internet Explorer, anjeun kedah aksés kana setélan komputer anjeun, hal anu anjeun tiasa kéngingkeun duaan tina menu Start sareng mencét Win + I dina keyboard. Teras, dina layar utama, pilih "Aplikasi" terus dina "Aplikasi sareng fitur", pilih "Fitur Pilihan". Tungtungna, anjeun ngan ukur kedah mendakan Internet Explorer dina daptar, sareng pencét dina tombol uninstall.

Pupus Internet Explorer dina Windows 10

Internet Explorer
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon anu kedah dilakukeun upami Internet Explorer nyegah unduhan file

Sakali anjeun réngsé léngkahna, langsung Windows tiasa ngamimitian uninstall pérsi Internet Explorer anu parantos dipasang dina tim anjeun. Nya kitu, upami di pikahareupeun anjeun kuciwa atanapi peryogi deui, ti lokasi anu sami anjeun tiasa kéngingkeun deui sareng pasang deui kana komputer.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.