Update Anniversary pikeun Windows 10 Mobile parantos dipasang dina langkung ti 50% telepon pinter

Windows 10 Mobile

Salah sahiji masalah ageung ku sistem operasi sélulér anu béda nyaéta fragméntasi. Ningali dunya Android, urang tiasa sadar yén jumlah édisi dina pasaran ayeuna ageung pisan, tanpa Google tiasa méréskeun fragméntasi anu ageung pisan ieu. Kalayan ios éta kajantenan dugi ka tingkat anu langkung alit, tapi urang tiasa nyarios yén éta ogé kajadian.

Ningali Windows, sigana mah Microsoft parantos tiasa pencét konci sareng mimitian ngarengsekeun masalah-masalah ieu anu Google sareng Apple masih henteu mendakan solusina. Sareng nalika sumpingna Anniversary Update pikeun Windows 10 Mobile, seuseueurna terminal anu aya di pasar parantos aya dina versi ieu.

Sakumaha urang parantos diajar langkung ti 50% alat sélulér kalayan dipasang Windows 10 parantos dipasang dina Anniversary Update. Kalayan ieu, sacara praktis sadaya terminal sareng sistem operasi Redmond nganggo Windows 8.1 sareng Windows 10 Mobile.

Tangtosna, Microsoft masih gaduh padamelan anu saé pikeun dilakukeun sareng éta sanaos fragméntasi na naék ngan ukur dua vérsi parangkat lunak na, éta kedahna kéngingkeun sajumlah ageung pangguna anu masih nganggo Windows 8.1 kanggo ngalakukeun kabisat ka Windows 10 Kanggo ieu, éta kedah nawiskeun kami alat-alat anyar, di antawisna kami ngarepkeun éta Surface Telepon anu diarepkeun anu tiasa dipasihkeun Januari 2017 payun.

Naha anjeun parantos ngapdet alat sélulér anjeun nganggo Update Anniversary kanggo Windows 10 Mobile anu énggal?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alexander diaz cenahna

    Alat kuring teu acan diénggalan kana pembaruan ulang taun Windows 10 sareng kuring parantos ngagaduhan Windows 10 mobile, Kolombia