Perbarui bek Windows dina Windows 8 sacara manual

Windows bek

Windows defender mangrupikeun sistem perlindungan anu disayogikeun ku Microsoft pikeun sistem operasi na anu paling anyar, hal anu urang tiasa mendakan tina Windows 7 sareng salajengna; pembaruan otomatis anu ditawarkeun dina sistem operasi ieu sababaraha kali éta henteu épéktip pikeun Windows 8 sareng pembaruan anu salajengna, sareng ku sabab éta kedah dicobian ngadopsi jinis modalitas anu sanés dina waktos gaduh database anu urang jelas.

Kaayaan ieu henteu merta hartosna yén Windows 8 atanapi Windows 8.1 ngagaduhan sababaraha kagagalan nalika ngalakukeun pembaruan otomatis tina definisi virus di Windows bek, tapi langkung saé pangguna tiasa nganonaktipkeun fitur ieu tina fungsina.

Angkat definisi virus Windows Defender

Nya, upami ku sababaraha alesan anjeun henteu nampi definisi virus anu ditawarkeun ku Microsoft di Windows bekmaka anjeun tiasa mimitian ngalakukeun unduhan manual na, hal anu anjeun tiasa mendakan dina tautan anu bakal kami tempatkeun dina tungtung tulisan; Perhatoskeun yén watesan ieu virus pikeun vérsi Windows bek éta gunana (sacara téoritis) pikeun Windows 8 teras-terasan, anu hartosna yén éta panginten tiasa dianggo henteu saé dina Windows 7.

Salaku tambahan kana éta, anjeun kedah milih versi anu leres tina definisi virus ieu ti Windows bek ditawarkeun ku Microsoft, nyaéta, gumantung kana sistem operasi anjeun sareng komputer, pangguna tiasa milih antara ngaunduh file kana sistem operasi 32-bit, sistem operasi 64-bit, atanapi komputer anu nganggo prosesor ARM; utiliti praktis sanés anu urang tiasa nyebatkeun ngeunaan unduhan manual definisi virus pikeun Windows bek Kapendak, nalika urang badé masangkeunana dina komputer anu sanés, kaayaan anu umumna mangpaat pisan pikeun anu janten teknisi perusahaan atanapi perusahaan.

Inpormasi lengkep - Windows Defender antukna pareum dina Windows 8

Unduhan - 32 bit, 64 bit, ARM


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    jalan hébat dina Windows 7