Daptar: ieu sadayana URL internal Google Chrome anu tiasa anjeun aksés

Google Chrome

Ayeuna, salah sahiji panyungsi Internét anu kawéntar dina sagala rupa sistem operasi nyaéta Google Chrome, kumargi éta mangrupikeun salah sahiji anu paling nyaman dina hal fungsi sareng sinkronisasi, salian dicirian ku janten cukup aman sareng cocog sareng seueur sistem operasi .

Najan kitu, salah sahiji aspék anu ogé ciri panyungsi ieu nyaéta anu disebut alamat URL internal, anu mangrupikeun halaman internal alit kanggo konfigurasi, administrasi, manajemén, laporan sareng utiliti anu dianggo browser ieu sareng anu tiasa diaksés ku nempatkeun téks dina palang alamat chrome:// dituturkeun ku ngaran éta.

Ayeuna, nyatana salain ti anu khas sareng paling dikenal, Aya seueur diantara aranjeunna anu tiasa diaksés pikeun ngalaksanakeun fungsi anu béda-béda, sareng kamungkinan dina sababaraha waktos khusus éta bakal mangpaat pikeun aksés ka aranjeunna. Pikeun ningali sadayana, anjeun tiasa nempatkeun téks dina palang luhur chrome://about sareng anjeun bakal ditingalikeun daptar dina layar jalma-jalma anu sayogi, sajaba ti anu bakal kami nunjukkeun di handap.

Ieu sadayana URL Google Chrome internal anu tiasa anjeun aksés

Daptar URL internal Google Chrome

Sakumaha urang disebatkeun, aya seueur URL halaman internal Google Chrome anu tiasa anjeun buka. Saterusna Kami nunjukkeun daptar lengkep pikeun anjeun pikeun anjeun tiasa aksés upami anjeun peryogi.:

Google Chrome
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih lokasi unduhan standar di Google Chrome

URL internal Chrome pikeun tujuan pamekaran

  • Chrome: // badcastcrash /
  • Chrome: // inducebrowsercrashforrealz /
  • Chrome: // kacilakaan /
  • Chrome: // crashdump /
  • Chrome: // maéhan /
  • Chrome: // ngagantung /
  • chrome: // shorthang /
  • Chrome: // gpuclean /
  • Chrome: // gpucrash /
  • chrome: // gpuhang /
  • Chrome: // memory-exhaust /
  • Chrome: // memory-pressure-kritis /
  • chrome: // memory-pressure-medium /
  • Chrome: // ppapiflashcrash /
  • chrome: // ppapiflashhang /
  • Chrome: // inducebrowserheapcorruption /
  • Chrome: // heapcorruptioncrash /
  • Chrome: // quit /
  • Chrome: // restart /

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.