Unduh ISO naon waé vérsi Windows 10 Insider sapertos kieu

Cakram (CD / DVD)

Upami anjeun resep ngalaksanakeun tés dina Windows atanapi anjeun pamekar, kamungkinan anjeun peryogi pérsi Insider tina sistem operasi dina komputer anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun nampi versi dina fase pangembangan sateuacanna sacara resmi ngahontal sistem sareng ka pangguna konvensional, anu hartosna anjeun tiasa nalungtik éta sateuacanna.

Meunangkeun jinis vérsi ieu cukup saderhana sabab ngan ukur kedah aksés kana setélan dina Windows 10 kanggo tiasa nyungkeun éta sareng ngapdet komputer sacara rutin. Nanging, kasusah datang upami anjeun hoyong pormat atanapi ngareset komputer anjeun sareng masang versi Insider, janten kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa kéngingkeun gambar ISO tina ngawangun Windows 10 ieu.

Janten anjeun tiasa kéngingkeun ISO tina versi Insider tina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, kamungkinan anjeun hoyong kéngingkeun file ISO tina jinis-jinis ieu tina Windows 10. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa kaduruk ka disk atawa simpen na kana USB pikeun tiasa langsung masang kana komputer anjeun. Atanapi, anjeun bahkan tiasa ngagunakeun alat sapertos VirtualBox pikeun nyiptakeun mesin virtual sareng pasang di dinya.

Nyandak detil ieu kana akun, Dina urutan pikeun ngaunduh file ISO resmi versi Insider tina Windows 10 anjeun kedah aksés ka halaman unduh Microsoft sorangan, anu moal ditingalikeun kecuali anjeun lebet sareng akun Microsoft anu aya hubungan sareng program Insider (gratis pikeun ngaitkeun upami anjeun henteu).

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh file ISO tina versi panganyarna tina Windows 10

Teras, upami anjeun parantos ngaidentipikasi diri dina bagian akhir wéb, kamungkinan pikeun ngaunduh file ISO tina versi Insider tina Windows 10 kedah ditingalikeun. Anjeun kedah milih vérsi anu anjeun pikaresep tina daptar teras pilih ogé basa anjeun.

Unduh file ISO tina versi Insider Windows 10

Tungtungna anjeun ngan ukur kedah pilih antara vérsi 32-bit atanapi 64-bit gumantung kana komputer anjeun pikeun neraskeun, sareng tautan anu valid pikeun sadidinten bakal dihasilkeun pikeun ngaksés unduhan versi Insider tina Windows 10 anu parantos anjeun pilih sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeun unduhan anu dimaksud.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.