VLC badé sumping kana Xbox usum panas ayeuna

vlc-windows8

VLC Media Player, salah sahiji pamaén multimédia anu kawéntar nembé ngumumkeun arus na pamekaran pikeun konsol game Microsoft Xbox One. Tujuanana nya éta pikeun ngaleupaskeun édisi stabil mimiti program usum panas ieu, salaku bagian tina perluasan kahareup aplikasi dina lingkungan Universal Windows Platform (UWP) anu nerapkeun Windows 10.

VLC mangrupikeun pamaén anu populér, kalolobaanana alatan na harga gratis sareng sumber terbuka, anu ngamungkinkeun ngembangkeun plugins anu pikaresepeun pikeun éta. Ayeuna pamuter ieu sayogi pikeun sajumlah ageung platform, kalebet Windows 8 / 8.1 sareng Windows 10, tapi henteu nganggo platform di luhur anu ngamungkinkeun éta dijalankeun dina alat naon waé (komputer, tablet, smartphone, konsol gim Xbox One atanapi bahkan HoloLens) anu ngagunakeun sistem pangénggalna ti perusahaan Redmond salaku sistem operasi.

Xbox One ngadopsi sistem Windows 10 anyar dina bulan Nopémber taun kamari. Saprak harita, sajaba ti kaasup kasaluyuan ka tukang tina konsol kalayan judul-judul anu tangtu sateuacanna platform aplikasi universal diadopsi, anu ngamungkinkeun dijalankeunnana aplikasi mana waé anu dikembangkeun pikeun édisi ieu sistem operasi kalayan fungsi ieu. Ku cara kieu, konsol bumi tiasa dirobih janten kit pangembangan lengkep upami alat anu leres dianggo.

Éta pangguna Xbox One anu mangrupikeun bagian tina program tinjauan sareng ngagaduhan aksés kana pembaruan pangeling-eling aranjeunna bakal tiasa nempatkeun konsolna dina modeu pamekar sareng tés versi umum mimiti VLC Media Player minggu payun. Upami sagala jalan numutkeun rencana dina usum panas éta bakal sayogi pikeun sadayana, Janten urang bakal sadar kana évolusi na dugi ka éta.

Kadatangan VLC Media Player ka Xbox One mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan kumaha platform UWP tiasa nguntungkeun konsol Microsoft diantara terminal sanés. Dugi ka ayeuna, ngan ukur penerbit anu ngagaduhan pakakas pangembangan tiasa ngembangkeun gim video pikeun Xbox One, tapi ti ayeuna nganggo UWP kamungkinan ngalakukeun hal anu sami sareng aplikasi sanés ieu kabuka.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.