Kumaha carana milih sabaraha sering cadangan di Microsoft Excel

Microsoft Excel

Upami anjeun rutin nganggo program Microsoft Excel, anjeun panginten parantos terang yén, sapertos Word sareng PowerPoint, penting pisan ngadamel salinan cadangan biasa tina spreadsheet anu diédit. Kukituna, anjeun tiasa nyingkahan seueur pikasieuneun dina kajadian éta pikeun sababaraha alesan aya sababaraha jenis kagagalan nalika ngolah simpen, tiasa kéngingkeun inpormasi tina spreadsheet anu anjeun éditan.

Dina hal ieu, sacara standar dina salinan Excel dilakukeun dina bentuk file pamulihan diri unggal 10 menit, tapi nyatana nyaéta gumantung kana kagancangan éditan anjeun ogé pentingna spreadsheet anjeun ngédit tiasa dimungkinkeun mana anjeun resep ngarobih waktos-waktos ieu supados langkung atanapi langkung saeutik cadangan anu didamel.

Janten anjeun tiasa ngarobih sabaraha sering salinan cadangan dilakukeun dina Microsoft Excel

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu Microsoft ngamungkinkeun kamungkinan ngédit waktos-waktos ieu numutkeun kana cita rasa sareng karesep pangguna program sapertos Excel. Ku cara kieu, naha anjeun hoyong langkung seueur salinan anu dilakukeun pikeun pencegahan, atanapi upami anjeun langkung resep dilakukeun langkung dipisahkeun dina waktos, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka Microsoft Excel dina komputer Windows anjeun, teras teras pencét dina menu "File" di kénca luhur.
  2. Dina ménu, anjeun kedah pilih "Pilihan" di handap dina sidebar kénca pikeun ngaksés sadaya setélan Excel.
  3. Ayeuna, dina menu di kénca pilih anu Pilihan "Simpen".
  4. Tingali di lapangan "Simpen inpormasi AutoRecover unggal" sareng, upami anjeun parantos mastikeun yén pilihan na dipariksa, ngarobih unggal sabaraha menit anjeun hoyong cadangan sual didamel.

Milih sabaraha sering cadangan dina Microsoft Excel

Microsoft Excel
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nembongkeun tanggal ayeuna dina sél dina Microsoft Excel

Saatos anjeun parantos ngarobih sual, anjeun bakal ngagaduhan pencét dina tombol narima sareng Microsoft Excel otomatis bakal nyiptakeun file otomatis-recovery dina menit anjeun milih, anu ngamungkinkeun anjeun balik deui kana kaayaan spreadsheet sateuacanna tanpa aya masalah upami kaleungitan inpormasi dina éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.