Kumaha anjeun tiasa nambihan épék lingkungan kana sora Windows 10

Windows 10

Audio sareng sora parantos janten bagian anu penting dina komputer Windows 10. Kusabab pangguna beuki seueur maénkeun atanapi meakeun kontén multimedia. Maka, ngagaduhan kualitas anu paling luhur dina hal sora idéal. Hal anu saé nyaéta urang salawasna tiasa nambihan sababaraha paningkatan ngalangkungan parangkat lunak ku cara anu saderhana pisan. Microsoft rutin ngalakukeun paningkatan dina hal ieu.

Salah sahiji anu terakhir sumping nyaéta disebut épék sora lingkungan. Kami tiasa ngaktipkeunana dina komputer Windows 10. Urang henteu kedah masang nanaon salian ti tiasa ngagunakeunana, anu pastina mangrupakeun kaunggulan anu hébat. Naon anu urang kedah lakukeun?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngalakukeun klik ku tombol katuhu beurit kami dina ikon speaker yén kami aya dina béréndélan Windows 10. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, daptar turun-handap sareng sababaraha pilihan nembongan. Tina pilihan ieu anu kaluar, urang kedah milih anu sora. Teras, urang lebetkeun tab playback.

Pangaruh lingkungan

Tab ieu nunjukkeun sistem audio anu parantos kami pasang dina Windows 10. Kusabab éta, urang kedah mencét, teras teras pencét dina tombol sipat. Di dinya urang bakal ningali yén aya tab anu disebut perbaikan. Di jerona kami ngagaduhan séri bagian, anu tiasa ningkatkeun sora.

Tapi urang kedah dugi ka handapeun bagian ieu. Tuh, gigireun konfigurasi kami mendakan daptar turun-handap. Urang kedah pencét kana éta, pikeun ningali sadaya pilihan anu aya di jerona. Ku ngalakukeun ieu, urang bakal ningali yén salah sahiji pilihanna nyaéta épék lingkungan. Di dieu urang gaduh sababaraha pilihan pikeun dipilih.

Kusabab pangaruh lingkungan Windows 10 ngamungkinkeun urang milih antara pilihan sapertos di jero cai, stadion atanapi aula, diantara seueur pilihan. Anjeun ngan saukur kedah pilih anu anjeun badé anggo dina komputer sareng kami parantos réngsé prosésna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.