Windows 10 bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun tempat sampah dina Taskbar anjeun

Daur mulang Bin dina Windows 10

Saeutik saeutik, sababaraha ciri anu anjeunna bakal usulkeun dipanggihan Microsoft dina Windows 10, salah sahijina mangrupikeun anu parantos kami sebatkeun dina judul.

Ku cara anu gampang pisan sareng saderhana tiasa didatangan tempat pikeun bin ulang dina «task bar» Windows 10, hal anu tiasa aya gunana sakumaha anu dibenerkeun ku Microsoft sareng forum anu béda dina wéb.

Naha nempatkeun sampah daur ulang dina taskbar Windows 10?

Nunjukkeun yén ayeuna urang bakal ngagaduhan seueur aplikasi janten bagian tina layar dina Windows 10, sesah pisan pikeun urang ngadamel tempat dimana tempat sampah ieu disimpen; Tangtosna, aya kamungkinan tiasa ngaktipkeun "Start Screen" deui dina sistem operasi ieu sakumaha anu disarankeun di luhur, alternatip ieu janten pilihan anu saé pikeun tiasa ngadistribusikaeun windows kerja desktop urang jalma-jalma anu ngawangun bagéan ubin. Ayeuna, upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun tempat sampah dina bilah tugas Windows 10, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun dua léngkah alits.

Salah sahijina nyaéta kedah jangkar bin ulang ieu kana ménu mimiti, sedengkeun léngkah kadua ngémutan kedah jangkar ti tempat ieu, kana unsur anu sami tapi ayeuna, nuju "taskbar" Windows 10. Éta sanés prosés anu sesah pisan pikeun dilaksanakeun, sanaos seueur anu ngarepkeun yén fitur ieu bakal ditepikeun langkung gampang dina sipat "task bar" ieu; Urang ogé kedah ngémutan aspek anu penting pisan, sareng éta nyaéta "task bar" umumna nempatkeun aplikasi anu urang damel sareng langkung rutin, kaayaan anu tiasa janten teu raoseun upami urang nempatkeun tong ieu kusabab ieu, urang bakal ngaleungitkeun penting rohangan pikeun sumber anu sanés anu urang hoyong anggo ti dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan bin ulang dina windows 10 kuring sareng kuring parantos ngalaksanakeun léngkah anu disebatkeun pikeun ngaktipkeunana sareng sia !!! Tulungan abdi punteun?

  2.   Juan cenahna

    Kuring nuturkeun léngkahna sareng dina buku buku Vaio anjeun tiasa nempatkeun tempat sampah dina toolbar, tapi dina desktop Lenovo, éta henteu ngijinkeun kuring kalayan prosedur anu dituduhkeun. Ieu anéh pisan.

  3.   Ana cenahna

    Mustahil pikeun mendakan tempat sampah, hal anu sigana panggih pikeun kuring. Éta nyiptakeun masalah pikeun kuring. Upami aya anu parantos hasil, punten sebutkeun kumaha aranjeunna tumaros. Hatur nuhun.

  4.   Ana cenahna

    Punten, nalika kuring mendakan tempat sampah dina windows º0, kuring henteu terang dimana dimana kuring ngahapus, tapi méakkeun tempat dina komputer kuring, kumaha kuring ngalakukeunana?