Windows 10 bakal diénggalan ku kabaruan anu hébat: béwara tina telepon Android anjeun bakal ngahontal PC anjeun

Windows 10 bewara Android

Kamari urang terang yén Windows 10 parantos aya dipasang dina langkung ti 270 juta komputer sadunya, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun Microsoft sareng yén éta parantos ngadamel vérsi Windows ieu numana pertumbuhan anu pangluhurna parantos diala, bahkan ngéléhkeun Windows 7.

Salain tina berita éta, Microsoft kamari ngungkabkeun warta anu hadé pikeun pangguna telepon Android, sareng éta, tina pembaruan anyar pikeun Windows 10, aranjeunna bakal tiasa nampi bewara anu sumping kana smartphone anjeun kana desktop PC anjeun.

Cara pangguna Android bakal tiasa nampi bewara teleponna dina Windows 10 ngaliwatan aplikasi Cortana. Éta peryogi pamasanganana supados "sihir" tiasa kajantenan sareng anjeun tiasa terang telepon anu lasut, pesen WhatsApp atanapi apdet aplikasi anu diperyogikeun anu sumping salaku béwara dina telepon ti OS Google pikeun alat sélulér.

Éta nyaéta nalika Build 2016, dimana Microsoft parantos wincikan kumaha telepon lasut, pesen sareng bewara anu sanés tina telepon Android bakal ngahontal PC Windows 10.

Cortana pikeun Android bakal ngaktipkeun dukungan ieu ku cara nyandak bewara pangguna kana awan, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ditiru dina Windows 10 PC. Jalma di Redmond ogé parantos nyatakeun yén béwara tiasa dileungitkeun tina PC éta sorangan, anu bakal masihan kagunaan anu langkung ageung. Kamampuan ieu bakal sayogi dina telepon sélulér nganggo Windows 10 Mobile, hal anu sakuduna logis tapi héran éta mangrupikeun telepon Android anu ditawarkeun dukungan ieu.

Kalayan mindahkeun ieu Microsoft langkung caket kana Android sareng ngajantenkeun OS ieu pikeun alat sélulér hiji anu sampurna pikeun dikaitkeun sareng Windows 10 PC, kusabab fitur anyar ieu, anu bakal sumping tina pembaruan anyar pikeun Windows 10, henteu sayogi pikeun ios. Ieu disababkeun ku larangan OS Apple sorangan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.