Konverter pidéo anu pangsaéna pikeun Windows 10 disebat HandBrake sareng gratis

Beda sareng naon anu biasana kajadian di ékosistem mobile, dimana seueur aplikasi anu gratis, upami urang nyarioskeun ékosistem desktop, hal-hal bakal robih pisan, utamina upami urang nganggo toko resmi anu sayogi ku pangembang sistem operasi anu béda, boh OS X atanapi Windows. Di Windows Store urang tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih file video kana format anu sanés, tapi salaku aturan umum Aranjeunna maksa watesan pikeun urang tanpa aranjeunna gratis atanapi aranjeunna mayar. Tapi upami urang hoyong nganggo perangkat lunak pangsaéna pikeun tiasa ngarobih pidéo kana format anu sanés, urang henteu kedah jauh-jauh teuing. HandBrake mangrupakeun jalan kaluarna.

Saatos 13 taun, dimana parangkat lunak ieu parantos dina tahap béta, tungtungna na parantos ngahontal vérsi 1.0.0. Salami 13 taun ieu, seueur anu janten pangguna anu parantos nganggo aplikasi ieu pikeun ngarobih pidéo sareng nyabak DVD, tapi ku ayana parobihan, HandBrake kedah adaptasi sareng kabutuhan anyar sareng salian ti ngamungkinkeun urang nyéépkeun DVD, urang ogé tiasa ngarobih file tina format video sanés kana format anu sanés, kalebet format anu dianggo ku pabrik kaméra pidéo anu béda, pabrik anu kedah satuju sakali sareng sadayana pikeun teras nganggo format anu sami.

Tapi salian ti ngarobih pidéo, HandBrake ogé ngamungkinkeun urang pikeun nambihan tarjamahan kana file pidéo, idéal pikeun sadaya pangguna anu resep kana pilem terjemahan atanapi séri. HandBrake mangrupikeun proyek open-source, tah étaÉta sayogi kanggo diunduh sacara gratis y éta ngadukung leres-leres sadaya format pidéo anu sayogi ayeuna di pasar, janten ku aplikasi ieu moal kedah dipasang deui anu sanés dina Windows 10 PC urang. Saterasna, éta ogé cocog sareng OS X sareng Linux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.