Windows 10 Mobile Redstone 2 Datang April 2017

Windows 10 Mobile

Kamari urang terang yén Microsoft masih ngerjakeun pamekaran Tamansari Phone, alat sélulér anu bakal langsung ngabareuhan high-end ku kakuatan anu hébat sareng sajauh kami terang desain anu mirip pisan sareng Surface, hibrida populér ti perusahaan di Redmond. Salaku tambahan, kami ogé terang yén smartphone anyar ieu tiasa pencét pasar April 2017 salajengna.

Dinten ieu kami ogé parantos diajar inpormasi anyar ngeunaan masa depan Microsoft sareng parantos ngarobah éta Pembaruan utama kadua Windows 10 Mobile, anu disebat Redstone 2, bakal sumping dina waktos anu sami sareng Surface Phone.

Ieu negeskeun naon anu urang terang kamari dina email anu dibocorkeun anu ngagaduhan tanda tangan Terry Myerson, sareng dimana aranjeunna mastikeun yén aranjeunna bakal teras-terasan ngadukung Windows 10 Mobile salami lami. Pembaruan ageung anu ku urang sadayana antos ieu mangrupikeun buktosna tina pangandika na.

Pikeun momen sareng siga sigana logis kami henteu terang seueur teuing detail ngeunaan pembaruan anyar ieu Windows 10 Mobile, sanaos dipiharep éta difokuskeun ningkatkeun Cortana, asistén sora Microsoft, Continuum, sahingga jasa ieu tungtungna ditingalikeun salaku alternatip pikeun komputer sareng pastina langkung seueur fungsi atanapi pilihan énggal.

Masa depan Windows 10 Mobile sigana yakin kalayan datangna dina pasaran taun hareup tina Telepon Permukaan anu anyar sareng anu diarepkeun sareng salian ti Windows 10 Mobile Redstone 2, pembaruan utama kadua pikeun sistem operasi mobile ti Redmond.

Naha saur anjeun Surface Phone sareng Windows 10 Mobile Redstone 2 mangrupikeun taruhan ageung panganyarna Microsoft di pasar ponsel?.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Radaro64 cenahna

    teu aya ragu yén éta boga masa depan. tapi urang kedah tingali naha taun payun ngahontal dina posisi pikeun terus merjuangkeun pasar

  2.   GO cenahna

    Upami kuring percanten, éta ngagaduhan seueur masa depan, surakeun Microsoft!