Pembaruan Peringatan Windows 10 bakal sayogi dina bulan Juli

Windows 10

Windows 10 bakal pas ngagungkeun sataun na di pasar, dimana éta parantos ngahontal kasuksésan anu hébat sareng ngahontal pangsa pasar anu signifikan dina waktos anu singget. Sakumaha Microsoft ngumumkeun dina Build 2016 anu terakhir, sistem operasi anu anyar na bakal ngagaduhan pembaruan hébat anyar anu urang parantos lami terang yén éta bakal nampi nami Anniversary Update.

Salaku tambahan, dina jam-jam terakhir parantos bocor yén pembaruan Windows 10 anu énggal ieu, anu bakal nyandak paningkatan sareng berita anu penting, bakal sayogi dina sasih Juli. Inpormasi ieu sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun ayeuna teu acan dikonfirmasi ku Microsoft, sanaos panginten pengumuman resmi moal lami teuing sumping.

Diantara fungsi-fungsi anyar anu tiasa urang tingali dina Anniversaty Update, seueur anu kedah dilakukeun sareng Cortana anu bakal teras-terasan ningkatkeun sareng nawiskeun langkung seueur pilihan. Koréksi kasalahan, pamutahiran dina aplikasi anu béda sareng fungsi énggal sareng pikaresepeun, kami ngabayangkeun yén éta bakal janten sababaraha warta sanés anu tiasa urang tingali dina pembaruan hébat Windows 10 salajengna.

Sakumaha parantos kami mairan Pembaruan Windows 10 ieu bakal sumping dina sasih Juli, sareng kamungkinan kamungkinan janten resmi tanggal 29 Juli, tanggal sistem operasi anyar dileupaskeun sataun katukang. Ningali nami anu ditampi pembaruan ieu, moal janten wajar mun urang tiasa ningali peluncuran pembaruan ieu dina tanggal anu penting pisan.

Naon fitur sareng pembaruan énggal naon anu anjeun ngarepkeun dina Windows 10 Anniversary Update?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.