Perhatosan pisan! Ieu anu kajadian upami anjeun nyobian masang Windows 11 dina komputer anu henteu didukung

PC sareng Windows 11

Sakumaha anjeun panginten parantos terang, teu lami-lami teuing Windows 11 diwanohkeun ku Microsoft kalayan seueur kabaruan pikeun sadaya tim. Nanging, teu lami saatos percikan mimiti luncat kana jaringan sosial, sabab syarat pamasangan sistem operasi rada langkung nungtut tibatan anu diarepkeun, maksakeun gaduh chip TPM 2.0 anu seueur komputer henteu ngahijikeun.

Nyatana, seueur pisan larangan dina bagian Microsoft éta malah henteu sadayana Permukaan anjeun cocog. Sareng, tetep dina émutan ieu, Seueur cara anu parantos mimiti némbongan dina jaringan anu dimungkinkeun pikeun bypass sarat ieu sareng masang Windows 11 dina komputer anu henteu nyumponan sarat ieu. Penting pikeun mastikeun kaamanan sistem operasi. Nanging, katingalina bakal aya akibat parah.

Upami anjeun masang Windows 11 tanpa nyumponan sarat dina komputer, pamitan sadaya pembaruan

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos pamutahiran dina syarat instalasi minimal diharepkeun, atanapi munculna vérsi énggal pikeun komputer lami, teu aya anu kajantenan. Sabalikna, ti tim Microsoft aranjeunna parantos rada serius ngeunaan hal éta sareng, sapertos ayeuna nunjukkeun dina halaman wébna, pangguna anu masang Windows 11 dina alat anu henteu didukung moal tiasa nguntungkeun tina apdet.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ningkatkeun kana Windows 11: kasaluyuan, harga, sareng sagala hal anu urang terang dugi ka ayeuna

Windows 11

Ku cara kieu, salian ti henteu tiasa nampi apdet kaamanan, ngantepkeun komputer kakeunaan kamungkinan kerentanan sareng ancaman kritis anu tiasa timbul di sekitar sistem operasi anu anyar, aranjeunna ogé moal ningali fitur atanapi édisi anyar Windows 11 dileupaskeun ti Microsoft saatos datangna versi resmi sistem operasi.

Ku cara kieu, upami komputer anjeun henteu ngagaduhan chip TPM 2.0 sareng, maka, éta henteu cocog sareng Windows 11 anu anyar, meureun langkung saé anjeun tetep nganggo Windows 10 dina éta tibatan nyobian masang vérsi anu anyar. Janten, sahenteuna anjeun bakal gaduh dugi ka 2025 Apdet kaamanan dijamin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.