Geus aya tanggal peluncuran Windows 12: Juni 2024

jandela 12

Saatos Microsoft unveiled panganyarna Windows 11 apdet, gagasan mimiti meunang kakuatan nu versi anyar tina sistem operasi ieu geus digarap. Sigana mah ieu sanés ngan ukur gosip sareng ayeuna inpormasina parantos bocor. tanggal kamungkinan peluncuran ekspektasi Windows 12: éta bakal sumping dina Juni 2024.

Sajarah panganyarna ngeunaan Windows pinuh ku gagal notorious, kayaning Windows 8 atawa Windows Vista. Tapi saprak mecenghulna Windows 10, balik dina 2015, Sigana mah Microsoft parantos mendakan jalan anu leres. Janten, urang tiasa ningali kumaha Windows 11, sanaos sadaya kagagalan awalna, tétéla suksés. Pengumuman Windows 12 tiasa hartosna urang teraskeun jalan anu sami.

Ayeuna yén tanggalna dipikanyaho (sanaos masih aya parobihan agenda), patarosan ageung anu ditaroskeun ku sadayana nyaéta: Naon Windows 12 bakal mawa urang deui? Pikeun mendakan jawaban, panginten anu paling wijaksana pikeun dilakukeun nyaéta ningali naon éta luncat tina Windows 10 ka Windows 11. Dina hal ieu, urang tiasa nyarios ngeunaan évolusi anu ampir alami: sistem énggal ngan ukur ngalegaan sarat anu sateuacana sareng nambihan TPM, modul kriptografi anu, dina tiori, kedah ningkatkeun kaamanan sareng privasi alat.

jandela 12
Tulisan anu aya hubunganana:
Windows 12: Tanggal pelepasan sareng warta

Hasil tina sadaya ieu nyaéta seueur pangguna anu ngalih ka Windows, sababaraha di antarana balik deui ka Windows 10 sanggeus nyoba jeung batur malah teu ganggu nyokot kabisat. Henteu janten masalah, sabab sadayana gaduh kaunggulan sareng kalemahan anu sami.

Naon anu énggal dina Windows 12

Nanging, sigana anu bakal datang mangrupikeun hal anu béda pisan. Éta sababna seueur pabrik komputer anu parantos nyiapkeun modél énggalna pikeun taun payun pikeun ngantisipasi kabisat téknologi anu tiasa sumping Windows 12. Kantun nempatkeun: Sarerea hoyong bawa ka pasar naon anu bakal janten PC munggaran anu dilengkepan sistem operasi dumasar kana intelijen buatan.

Algunas de las anyar nu bakal datang jeung versi anyar ieu geus dibahas saméméhna dina blog ieu. Dasarna, éta nyaéta kieu:

  • bar tugas ngambang, kalayan penampilan anu langkung modern sareng minimalis. Ieu mangrupikeun parobahan estetika murni.
  • partitions béda. Solusi anu dirancang pikeun ningkatkeun fluiditas sareng kaamanan sistem. Aya kamungkinan yén sababaraha file tiasa aya dina drive anu henteu tiasa diaksés ku pangguna.
  • Integrasi sareng AI. Kabéh parameter internal tina sistem bakal dikawasa ku kecerdasan jieunan, atawa ku pamaké.

Windows 12 jeung kecerdasan jieunan

AI windows 12

Kadatangan Windows 12 dina Juni 2024, upami tanggal éta tungtungna dijaga, tiasa ngagambarkeun révolusi dina sajarah Microsoft. Taun anu sami ieu parantos disebatkeun ti Redmond yén pangguna anu hoyong ningkatkeun PC na kana anu masih hipotésis Windows 12 kedah ngarobih komponén-komponén tina alatna. Ieu logis yén ieu téh jadi, nunjukkeun yen Sistem operasi salajengna bakal gaduh kecerdasan jieunan sorangan. Éta hartosna Éta peryogi hardware anu dioptimalkeun pikeun ngajalankeun.

Sanaos musikna saé, dina praktékna henteu gampang narjamahkeun ideu "PC sareng AI." Tés anu kami parantos tiasa ningali sareng asistén Copilot Aranjeunna ngan ukur gaduh pangaruh anu terbatas. Seueur pangguna anu teras-terasan skeptis kana jinis pamekaran ieu, sedengkeun anu sanésna sigana rada kuciwa, sabab ngarepkeun langkung seueur.

Anu satuju sadayana nyaéta yén masa depan gumantung kana integrasi intelijen buatan kana sistem operasi. Soalna nyaéta milarian cara anu paling pas pikeun ngahontal éta. Éta tangtangan gedé.

Windows CorePC

Alternatif séjén anu aya dina tabel nyaéta desain sistem operasi modular anu cocog sareng sadaya jinis alat. Ku cara kieu, bakal aya versi khusus Windows 12 dirarancang khusus pikeun tablet, ogé pikeun laptop sareng PC low-end.

proyék nu Windows CorePC Tujuan dasarna nyaéta ngajantenkeun sistem operasi modular sareng gaduh tingkat kustomisasi anu luhur. Éta bakal dipasang dina sababaraha partisi, teu sapertos ayeuna dimana ngan ukur aya partisi tunggal kalayan aksés nyerat. Dina cara, éta ngeunaan niru cara sistem séjén sapertos iPadOS atanapi Android jalan. Kauntungannana ageung tina ieu nyaéta apdet bakal langkung aman, langkung stabil sareng langkung gancang.

Ide anu saé, tapi nyababkeun seueur halangan, sapertos compatibilidad kalayan seueur program sareng aplikasi anu tos aya. Nepi ka ayeuna, uji coba Microsoft dina widang ieu parantos ngahasilkeun hasil anu rada nguciwakeun.

Pikeun sakabéh ieu, dina momen teu mungkin pikeun nyaho naon jalur Microsoft bakal milih. Urang bakal boga waktu pikeun speculate on ieu dina bulan datang. Tapi urang pasti bakal terang sateuacan Juni 2024.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.