Gambar Windows 7 ISO

Unduh gambar ISO Windows 7 gratis

Warta ieu tiasa gancang diposisikan dina mesin pencari anu sanés, kumargi sajumlah ageung jalma masih milari jalan pikeun gaduh gambar Windows 7 ISO lengkep gratis. Ti ayeuna alternatif ieu tiasa sacara hukum dilaksanakeun kusabab kanyataan yén Microsoft parantos ngaleupaskeun tautan masing-masing supados saha waé tiasa ngaunduh vérsi yén aranjeunna paling resep kana komputer na.

Tangtosna kami henteu nyarioskeun kagiatan anu ngalibatkeun pembajakan, tapi, kasempetan pikeun kakuatan sistem operasi ieu dicadangkeun dina hard drive urang sareng dina gambar ISO. Aya 3 vérsi Windows 7 anu tiasa anjeun unduh sacara sah sareng tina situs resmi Microsoft, sadayana gumantung kana alat-alat anu anjeun anggo sareng sababaraha fitur tambahan anu diperhitungkeun.

Gambar Windows 7 ISO pikeun diunduh gratis

Vérsi na Windows 7 anu anjeun unduh dina gambar ISO tina situs Microsoft parantos sumping sareng SP1 (Service Pack 1) terintegrasi, janten bantosan anu ditawarkeun ku perusahaan éta lumayan ageung. Versi anu anjeun ngagaduhan kamungkinan kéngingkeun 32 sareng 64 bit ieu ieu:

  1. Versi Premium Imah.
  2. Vérsi propésional.
  3. Vérsi pamungkas.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu mangrupikeun 3 révisi Windows 7 anu paling sering dianggo dugi ka ayeuna, panginten salah sahijina mangrupikeun anu urang peryogikeun ayeuna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ngalereskeun kagagalan aktivasina pikeun Microsoft Office 2013

Unduhan lengkep gratis sareng tanpa aya jinis selingkuh tina tautan anu bakal kami tinggalkeun dina akhir tulisan ieu; Sanaos unduhan ieu teu aya batesan dina Windows 7, nalika masang salah sahiji vérsi anu anjeun parantos mésér, anjeun kedah ngalebetkeun nomer séri lisénsi anjeun. Sakali kami parantos ngaunduh file, urang kedah tuturkeun tutorial ieu pikeun masang gambar Windows ISO.

Unduh - Versi Windows 7 dina gambar ISO

Gambar Windows 7 ISO henteu sayogi, unduh Windows 10

Pembaruan: parantos lami ti saprak Microsoft ngaleupaskeun gambar ISO tina Windows 7 dina versi anu béda-béda, langkung-langkung tautan henteu sayogi deui.

Sabalikna, urang nunjukkeun kumaha unduh gratis Windows 10 dina format ISO. Dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan sadayana rinci ngeunaan kumaha kéngingkeun vérsi terakhir tina sistem operasi ti Microsoft.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mario cenahna

    tautan henteu jalan !!

    1.    Carmen cenahna

      upami aranjeunna henteu tiasa dianggo, anu bodo robek kami.

  2.   kampak cenahna

    tautan henteu jalan

  3.   Axel cenahna

    naon anu banyol haha

  4.   roberto cenahna

    Tautan henteu aya gunana, jelema jahat scam kami.

  5.   Alberto cenahna

    anu hdp henteu jalan ,, bangsat scammers ...

  6.   griselda cenahna

    abong k bajingan hdp tautan henteu jalan, kuring ogé nyarios bangsat ..haha..uU

  7.   Pipa cenahna

    unduh éta di soloisos.com

  8.   johandri cenahna

    bangsat serius urang vuscamos ieu kusabab urang meryogikeunna

  9.   josemuozcano cenahna

    gagal jalma dina kaca ieu

  10.   anak ucing cenahna

    Abdi peryogi file iso windows 7 upami anjeun tiasa ngajawab, jawab

  11.   Karin cenahna

    anak ucing anjeun tiasa masihan kuring gambar iso tina windows 7 punten

  12.   ireneortega cenahna

    Abdi peryogi file iso windows 7 punten

  13.   Abdi sanés MEXICAN cenahna

    MEXICAN NYETIK JELEMA DINA halaman sareng jalma-jalma anu ngalakukeun sateuacan kuring

  14.   anu @ € ¶? «cker cenahna

    punten dina liang burit godete mamawebaa ireneortega