Beda antara Windows 7 sareng Windows 10

Beda antara Windows 7 sareng Windows 10

Naon ari béda antara Windows 7 sareng Windows 10? Kami parantos nyarios parobihan sareng berita anu tiasa urang tingali kalayan datangna dina pasaran tina vérsi resmi sareng akhir tina Windows 10, tapi dinten ieu urang hoyong do a ngabandingkeun antara versi sistem operasi Microsoft pang anyarna ieu sareng anu keprok ku ampir sadayana Windows 7. LKusabab milih vérsi ieu sanés Windows 8, anu ayeuna mangrupikeun anu paling sering aya di pasar, éta disababkeun ku kanyataan yén Microsoft sorangan parantos ngaku yén Windows anu énggal-énggal bakal mirip versi ieu.

Kecap pasti tina Redmond persis yén aranjeunna bakal nganggo anu pangsaéna tina Windows 7 sareng Windows 8 (aranjeunna boro-boro moal tiasa nyandak nanaon) pikeun ngembangkeun Windows 10 anu anyar anu ayeuna henteu ngagaduhan tanggal anu pas pikeun kadatanganana pasar, tapi éta anjeun parantos tiasa nyobian Hatur nuhun kana versi percobaan anu parantos aya sareng anu kami parantos ngajelaskeun ka anjeun kumaha cara masang dina halaman wéb anu sami dina cara anu paling aman sareng gampang.

Windows 7 pasti janten salah sahiji sistem operasi Microsoft anu paling sering dianggo sareng anu ngagaduhan sababaraha pendapat anu hadé ti pangguna. Babarengan Windows XP, éta mangrupikeun dua perangkat lunak pangsaéna anu tiasa urang pasang dina komputer naon waé. Nanging, di dunya ieu dikurilingan ku téknologi, sesah tetep dijangkar dina jaman baheula sareng éta sababna urang kedah ngaléngkah, langkah éta disebat Windows 10.

Tulisan anu aya hubunganana:
7z Cracker, pulihkeun kecap akses tina file anu dikomprés

Upami urang nempatkeun Windows 7 sareng Windows 10 nyanghareupan, bakal aya deui kamiripan anu bakal urang tingali tibatan béda-béda, sanaos tangtosna, diadaptasi kana jaman énggal dina hal desain sareng sababaraha paningkatan anu sigana bakal ngajantenkeun sistem operasi anu pangsaéna sareng paling kuat di pasar.

Windows 10 anyar bakal ngagaduhan desain anyar jeung anyar, anu bakal dibentang tina layar login ka ikon anu ayeuna bakal ngagaduhan format anu seueur anu keukeuh ngabaptis salaku datar. Sanés rarancang Windows 7 éta awon, tapi éta teras-terasan sareng sareng Windows 10 Microsoft diniatkeun putus sareng sagala anu parantos urang tingali ayeuna, sanaos henteu hilap kana inti tina parangkat lunak ieu.

Windows 10

Ayeuna urang parantos tiasa ningali desain anyar ikonna, sababaraha layar anu parantos didesain ulang, tapi kuring yakin yén Microsoft masih gaduh seueur fitur-fitur anyar anu disiapkeun pikeun urang, anu kami henteu acan tiasa ningali dina vérsi uji coba, sareng anu kami moal ningali. dugi ka versi akhir dugi ka pasar. Rekomendasi kami nyaéta anjeun resep desain anu ngagaduhan Windows 10 ayeuna, sanaos penting pikeun anjeun mastikeun langkung seueur berita sareng parobihan dina waktos anu caket.

Balikna ménu Start

Windows 10

Ménu Start anu terakhir ditingali dina Windows 7 aya deui hanjakalna ku tambahan sapertos ubin, anu dina Windows 8 mangrupikeun layar utama sistem operasi sareng yén ayeuna aranjeunna parantos terdegradasi janten bagian tina ménu mimiti (mugia sahenteuna pikeun pendapat abdi aranjeunna bakal ngaleungit salamina waé).

Neruskeun bédana dina Windows 10, urang bakal sono kana salah sahiji program paling klasik anu asalna dipasang dina vérsi Windows saacanna. Kami nyarioskeun tentang Internet Explorer, anu antukna janten panyungsi wéb anu rada katinggaleun jaman sareng jauh pisan (atanapi panginten kami) tina program anu sanés sapertos ieu sapertos Google Chrome, Opera atanapi Firefox anu parantos terang kumaha kamajuan sareng ningkatkeun langkung mangtaun-taun.

Logo Java
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngajalankeun file JAR dina Windows

The veteran Explorer bakal diganti ku Spartan, panyungsi wéb anu dirancang lengkep anu, numutkeun Microsoft, sigana bakal pikaresepeun sadaya pangguna Windows 10. Éta ogé bakal ngagaduhan integrasi sareng Cortana, asistén sora Redmond, anu pastina bakal ngabantosan pisan kami seueur.

Kakuatan Cortana

Asistén sora

Pas Cortana mangrupikeun salah sahiji bédana anu gedé antara Windows 7 anu lami sareng Windows 10 anu énggal. Ti ayeuna asisten sora ieu bakal salawasna waspada kana pamundut sareng pamundut kami, sareng sanaos ayeuna kami henteu jelas kumaha jalanna, kami terang yén éta bakal janten asistén mimiti jenis ieu pikeun ngahontal pasar kalayan sistem operasi pikeun komputer.

Windows 7 mangrupikeun sistem operasi anu saé sareng saderhana anu henteu ngagaduhan kasusah. Windows 10 bakal aya sadayana, tapi éta ogé bakal ngalebetkeun fungsi-fungsi anyar sapertos sababaraha desktop, anu mangrupikeun hal anu seueur dipénta ku sadaya pangguna, pusat béwara, ngajantenkeun kami ngeureunkeun daérah béja anu pikareueuseun sapertos jam sareng anu énggal panel kontrol anu bakal ngingetan pisan kana vérsi Windows anu paling populér.

Éta henteu dikonfirmasi, tapi sacara praktis sadaya pangguna, hayu urang ngarepkeun Windows 10 anu sanésna sanés ngan ukur tina Windows 7, tapi ti sadayana saderekna, éta sanés sistem anu jumlahna seueur kasalahan sareng kagagalan. Sigana mah teu perlu pikeun émut ka nyeri sirah ageung anu ampir sadayana urang parantos masihan layar biru anu pikasieuneun, sareng mudah-mudahan aranjeunna parantos turun dina sajarah. Pikeun sadaya anu diucapkeun sareng dikonfirmasi ku Microsoft, gampang pikeun mikir yén Windows anu énggal bakal langkung stabil, aman sareng gampang dianggo tibatan versi sistem operasi anu sanés.

Windows 10 bakal gratis

Windows 10

Parobihan ageung terakhir anu tiasa urang tingali aya dina harga akhir anu urang tiasa ngagaleuh perangkat lunak Microsoft anu énggal. Dina waktos ayeuna Éta henteu dikonfirmasi inpormasi, tapi sadayana nunjukkeun yén Windows 10 bakal gratis, sakumaha ogé seueur sistem operasi anu aya di pasar, pikeun sadaya pangguna Windows 8 atanapi Windows 8.1 sareng ogé pikeun anu masih nganggo Windows 7. Tangtosna urang nyarioskeun gratis salami anjeun ngagaduhan versi aslina tina sistem operasi Éta kedah dibayangkeun yén aranjeunna moal nawiskeun pikeun masang Windows 10 gratis ka sadayana anu gaduh versi bajakan.

Urang sadayana ngarepkeun pisan tina Windows 10 anu énggal, sareng tina naon anu urang tiasa uji berkat vérsi trial henteu diragukeun yén urang bakal nyanghareupan sistem operasi anu pohara kuat sareng robih pisan, anu moal kaleungitan hakekat Windows anu lami, sareng éta dina sagala hal bakal dumasar kana sagala rupa anu resep ku jalma, nyaéta Windows 7 sareng sakedik kasaéan anu kagungan Windows 8.

Naha Windows 7 atanapi Windows 10 langkung saé?

Jawaban pikeun patarosan ieu langkung gumantung kana kabutuhan sareng adaptabilitas urang tibatan anu sanés.

Windows 10 gaduh seueur fitur énggal tapi ogé ngagaduhan dukungan resmi Microsoft, anu penting pisan pikeun méréskeun masalah kaamanan anu tiasa muncul sareng nampi pembaruan berkala.

Windows 7 parantos lami sareng henteu dirojong ti Microsoft, ku alatan éta, sateuacan aya masalah kaamanan anu muncul ti ayeuna urang bakal dijagaan. Kusabab ieu nyalira, ngajantenkeun kabisat ka Windows 10 parantos janten alesan anu hadé.

Upami, di sisi anu sanésna, komputer urang mangrupikeun HTPC anu teu nyambung kana Internét, urang tiasa neraskeun sareng Windows 7 cicingeun. Kaputusan akhir téh terserah anjeun.

Anu Ti bédana antara Windows 7 sareng Windows 10 Naha éta anu paling narik perhatian anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   momfus cenahna

    Nyebat "parangkat lunak" sanés "Sistem Operasi" na diluhur éta henteu nyebatkeun naon-naon ngeunaan kinerja, teu kakantun yén aranjeunna ngan ukur nyebut visual siga anu budak sakola dangkal milih kabogoh. Tulisan anu goréng pisan.

  2.   maurici0 cenahna

    jantenkeun anu terbaik, penca!

  3.   Cristi Periale M. cenahna

    Hapunten Mauricio, tapi Momfus, naha leres, anjeun badé mésér mobil kanggo bodywork? Tanpa terang nanaon tentang mesin, rem sareng ciri téknis sanés?

    Kuring datar sareng Microsoft, anu sigana yén aranjeunna henteu terang pangguna na (anu ngan ukur kasuksésan anu hébat pikeun kasuksésan komérsialna nyaéta kamekaran atanapi sanés ngan sakumpulan alit komputer anu cahayana, dimana aya seueur pangguna, ti umur katilu sareng kalayan sakedik kanyaho ngeunaan komputasi), yén sadaya jalma ieu henteu trampil pisan ngitung komputasi, nyandak sababaraha bulan pikeun diajar ngagunakeun sistem operasi, sahingga dina waktu kirang ti sataun, aranjeunna ngarobih naon anu aranjeunna kedah diajar pisan, nyandak OS anu sanés di mana mungkas hiji-hijina hal anu Aranjeunna lakukeun nyaéta ngarobah posisi sareng ngarobih nami hal anu sami anu urang sering anggo sareng nambihan lesera anu ngan ukur domba nganggur sareng komputasi fanatik sapertos kitu.

  4.   Cristi Periale M. cenahna

    ogé, saeutik pisan tujuan anu nyerat tulisan ieu, manpaat murni ... .mmmm
    Sahenteuna anjeun kedah ngingetkeun yén éta mangrupikeun gagasan anu goréng pisan pikeun ngarobah langsung, tapi ngantosan sababaraha bulan, mimiti terang pangalaman pangguna sanés sareng kadua pikeun masihan parangkat lunak sareng supir produsen waktos pikeun ngapdet.

  5.   Nya angkat cenahna

    «… Aranjeunna bakal nganggo anu pangsaéna tina Windows 7 sareng Windows 8 (aranjeunna boro-boro moal tiasa nyandak nanaon)»

    Sareng didinya kuring lirén maca.

    Naon anu mania kalayan ranting ngalawan Windows 8.

    Windows 8 jauh langkung cairan pikeun kuring dina komputer anu sateuacanna ngagaduhan Windows 7.

  6.   Jose cenahna

    Windows 7 anu pangsaéna

    1.    Jose Sala cenahna

      XP anu pangsaéna.
      Éta langkung seueur performa dina kaulinan sareng dina program sanésna upami anjeun nempatkeun kana 7, aranjeunna masihan anjeun layar biru xD

      1.    kaca pembesar cenahna

        Abdi satuju sareng anjeun, tapi éta henteu aman deui, sareng moal lami deui moal stabil deui ...

  7.   Jorge cenahna

    Win8 ngajalankeun lancar win8.1 mangrupikeun pta sampah anu laun, win7 saé pisan

  8.   nao cenahna

    w8 gaduh anu langkung saé tibatan W7 .. ?? pikeun kuring henteu pernah. Saur anjeun anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tina XP tibatan w8, XP pikeun pagelaran grafisna, kesederhanaan sareng fluiditas anu dipiboga ku PC anu sumberdaya rendah. Anu kajantenan W8 nyaéta naon anu kajantenan Vista, éta henteu jalan. Abdi ngarep pisan yén W10 praktis, upami henteu, kuring bakal neraskeun OS anu pangsaéna pikeun kuring. W7 .. ahh hiji-hijina sorotan tina W8 nyaéta éta didesain kanggo touch pcs .. éta mangrupikeun hiji-hijina perobihan anu jelas pikeun kuring, ngémutan yén perlu ngainvestasikeun layar pc anu mahal. 😀

  9.   RobotinYPepito cenahna

    Anjeun henteu terang Nao

  10.   Alejandro cenahna

    Nya, kuring nganuhunkeun pisan ka warga nagara. Kuring badé nyobian Win10. Kuring nembé ngalih ka Win7 saatos nilar XP, ngahaja nyingkahan Vista (nalika kuring mésér komputer) sareng Win8 hatur nuhun kana tulisan sapertos kieu.
    Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyebatkeun yén kuring ningali sababaraha didieu anu hoyong kritik anu ngarusak. Tinjauan anu saé (saolah-olah pikeun buku atanapi pilem) kedah ngajelaskeun produkna, nyorot bagian anu saé na sareng nunjukkeun saha waé anu tiasa disarankeun (omissions bakal nyaritakeun panyawat anu hadé naon anu salah) ... atanapi henteu ku kanon Bécquer, jawab patarosan: naon anu aranjeunna hoyong laksanakeun, naha aranjeunna ngahontal éta, naha éta pantes dilakukeun. Kuring sadar yén perbandingan kinerja penting pisan.
    Akhirna, parobihan dina masalah ieu sapertos nalika aranjeunna ngarobih peraturan lalu lintas (kamari aranjeunna nyandak anu énggal pikeun tempat kuring cicing) anjeun tiasa nyobian teu maliré, anjeun tiasa ambek atanapi anjeun tiasa diajar sareng adaptasi ... sareng aranjeunna bahkan panginten sadar kana kabodoanna sareng kéngingkeun anu sanés.

  11.   adolf cenahna

    tfv5rnhyfhr5yfge6yrtgfdtgreyjh5

    1.    Pepe cenahna

      wñohdjmphciukdgm

  12.   Patrick cenahna

    aranjeunna nyarios omong kosong murni

  13.   sonia cenahna

    Kuring masang windows 10 2 minggu ka tukang sareng kaleresan gancang pisan sareng saé pisan kuring resep langkung ti windows 7

  14.   Alberto cenahna

    Kuring tetep nganggo WINDOWS 7 dina Intel Quad Q9550 sareng 4GB DRR2 kuring. Kalayan SSD sistem sareng aplikasi ngapungkeun sareng henteu ngonsumsi seueur sumberdaya sapertos dina windows 10. Ogé anu terakhir kuring ngagaduhan masalah kasaluyuan sareng asus geforce gt 640, anu nyababkeun kuring layar biru (KECUALI STORE UNEXPected) kusabab masalah sareng ekstensi sistem file standar * .dll.

  15.   Enrique Tasu cenahna

    windows ngagaduhan watek damai henteu ngaevaluasi propésional anu nganggo program anu beurat sapertos orcad, circuitcam atanapi proteus, kuring gaduh pangalaman anu pait sababaraha taun ka pengker nalika di tim anu aya 7 komputer di robih ti milénium ka xp (anu terakhir saé pisan) sadayana program dieureunkeun damel sareng perusahaan dieureunkeun, janten anu kuring hoyong terang nyaéta upami aya parobihan radikal dina sistem operasi sapertos pembatalan patarosan kana inti atanapi anu sanés anu tiasa mangaruhan operasi anu beurat. hatur nuhun

  16.   Windows cenahna

    Sacara pribadi, kuring pikir Microsoft parantos hasil kalayan Windows 10, éta gampang dianggo salaku Windows 7, tapi langkung gancang sareng éfisién, kami ngarepkeun aranjeunna bakal tetep sapertos kieu.

  17.   bedil cenahna

    aranjeunna sadayana kotoran

  18.   Leonardo cenahna

    Anu pangsaéna nyaéta XP, cobi contona counter 1.6 sareng ram 256 ram sareng jalan lancar .. Nguji dina vista sareng anjeun peryogi 512mb… dina win 7 anjeun peryogi 1GB dina win 8 anjeun peryogi 2GB dina win 10 anjeun peryogi 4gb ram .. supados tiasa dianggo kalayan saé, hiji-hijina anu dilakukeun nyaéta ngajantenkeun tiap windows langkung beurat ... aranjeunna nanem modal ngadamel perangkat keras pikeun ngaoptimalkeun parangkat lunak sapertos sateuacanna .... Win 6 nyampurnakeun panganteur VIsta sareng duanana ningkatkeun panjelajah Xp ngajantenkeun anu saderhana sareng gampang dianggo nyaéta WIn 7, anu ngajantenkeun milarian langkung gancang, jst.
    Sareng menangkeun 10 sareng 8 henteu nyandak anu énggal ... (ngan ukur driver anu diperbarui jsb, tapi upami aranjeunna masihan .. dukungan kana sistem anu pangsaéna nyaéta WIN 7 aranjeunna tiasa nyertakeun sadayana anu aya dina installers sareng ayeuna)
    Win 10 sapertos biasa, henteu keueung kana virus, éta langkung laun, ngagunakeun langkung ram, nganggo prosesor sareng disk 100% sepanjang waktos, kagagalan kompatibilitas program, pelambatan gim, antarbeungeut anu ngaganggu sareng teu perlu anu katingalina sapertos WINDOWS PHONE ... kalayan seueur pariwara ti Microsoft ... Paramban ampir henteu robih tapi kalayan fungsi anu langkung henteu kapake, kasalahan konéktipitas
    Langkung gampang pikeun nyieun jaringan nganggo WIN XP atanapi 7, dibandingkeun sareng WIn10. Sederhana pikeun nyambungkeun router, atanapi usb, atanapi metode naon waé, sareng nyiptakeun grup bumi jsb.
    Win 10 henteu nyangking nanaon anu saé. Sareng interface persegi panjang na nyaéta sampah, AERO langkung saé sareng futuristik.