Antipirus parah anjeun tiasa pasang dina Windows ayeuna

Serangan sareng kaamanan

Kaamanan mangrupikeun masalah anu penting sareng anu kedah diperhatoskeun nalika ngagunakeun pakakas komputer. Khususna, Windows katelah salaku salah sahiji sistem operasi anu jumlahna paling seueur ancamanJanten anjeun kedah serius ngeunaan ngajaga file anu paling raket sareng privasi anjeun dina dunya anu nyambung.

Dina dinten na urang parantos ningal antipirus anu pangsaéna pikeun Windows 10 taun 2020Nanging, program-program éta sacara bertahap diropéa sareng ngalebetkeun fitur anu langkung saé dina hal deteksi malware, ogé gampang digunakeun sareng seueur fungsi. Kusabab kitu, penting konsultasi daptar anu diénggalan ti jaman ka jaman. Sareng, waktos ayeuna, antivirus awon tahap ieu taun anu anjeun tiasa pasang dina Windows parantos dipikaterang.

Cylance Smart Antivirus: antivirus parah anjeun tiasa pasang ayeuna dina Windows

Ti jaman ka jaman, perusahaan AV-Test tanggung jawab ngalaksanakeun tés dina parangkat lunak anu béda, kalebet anu kaamanan. Aranjeunna tanggel waler pikeun nyebarkeun hasil tina sababaraha tés anu dilakukeun sacara mandiri dina sagala rupa antipirus, pikeun ningali perlindungan anu leres-leres ditawarkeunana. Dina hal ieu, hasilna pang anyarna pakait sareng saparapat taun ieu, nunjukkeun yén Cylance Smart Antivirus mangrupikeun program kaamanan anu paling parah pikeun Windows.

Tés anu dilakukeun dina antipirus anu dimaksud nempatkeun dina posisi anu goréng ngémutan kasusah na dina panggunaan, tapi tanpa diragukeun peringkat na anu paling parah parantos aya di daérah anu paling penting, nyaéta perlindungan. Sareng éta, Antipirus ieu anu didukung ku BlackBerry ngan parantos kéngingkeun 2,5 poin tina 6 anu aya dina hal kaamanan.

Perlindungan sareng kaamanan

Antipirus Gratis Avast
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh sareng masang Avast antivirus gratis dina komputer Windows

PC Matic sareng Total AV langkung diposisikan langkung saé, tapi ogé henteu disarankeun

Salaku tambahan kana antivirus anu disebatkeun, anu sanés anu ngagaduhan skor paling parah pikeun kaamanan nyaéta PC Matic sareng Total AV. Antivirus ieu, dina tés antimalware, kéngingkeun masing-masing 4 sareng 5,5 poin tina kamungkinan 6 poin dina tés éta, henteu ngatasi sadaya halangan dina hal kaamanan. Nyatana, penting pikeun dicatet éta aya alternatif gratis sapertos Windows Defender sorangan anu ngahontal 6 poin sajauh kaamanan ngeunaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.