Bar Kaulinan Windows 10 Anyar: Naon éta sareng kumaha ngaktipkeunana

Jandéla resmi 10 bar kaulinan

Pembaruan Windows 10 Mei mangrupikeun kanyataan, anu parantos sayogi pikeun pangguna saminggu. Saeutik-saeutik urang balik terang sadaya fitur énggal anu parantos sumping kalayan sami. Salah sahijina, anu sigana anjeun parantos nyobian, nyaéta bar permainan anyar. Xbox Game Bar anyar diwanohkeun, nyaéta naon anu disebatna.

Pangguna anu hoyong nganggona dina Windows 10 ayeuna tiasa ngaktipkeunana, hatur nuhun kana rilis pembaruan. Dihandap ieu kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan palang ieu, naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng sababaraha aspék anu kedah diémutan ngeunaan éta. Éta janji janten fitur konci pikeun seueur pangguna anu maénkeun dina komputer. Microsoft parantos nanem modal pisan pikeun ningkatkeunna dina hal ieu.

Aktipikasi bar anyar dina Windows 10

Aktipitas bar kaulinan

Bar kaulinan Windows 10 lami masihan jalan ka buruan anu diperbarui ieu. Ieu mangrupikeun parobihan anu penting, dina hal panganteur, salian ti fungsi-fungsi anu aya di dinya. Sanaos cara ngaktipkeunana henteu robih nanaon dibandingkeun sareng anu sateuacanna. Maka, upami urang badé mukakeunana dina komputer, urang kedah nganggo kombinasi konci Win + G. Ku cara kieu, saatos sababaraha detik, bar ieu bakal muncul dina layar.

Salah sahiji aspek anu saé pikeun diémutan nyaéta yén sanaos anjeun gaduh pembaruan Mei 2019 dina Windows 10, éta henteu teras-terasan kaluar. Dina kaseueuran kasus, pangguna kedah antosan sababaraha dinten dugi aranjeunna parantos tiasa nganggona. Ku alatan éta, lamun anjeun ngagaduhan pembaruan, tapi palang game henteu kaluar, tong hariwang. Paling dipikaresep, saatos sababaraha dinten tiasa dianggo normal. Perkara kasabaran.

Tapi lamun anjeun parantos ningkatkeun kana versi sistem operasi anu anyar ieu, anjeun henteu kedah masalah nganggo atanapi ngaktipkeunana. Jarang pisan dina kaseueuran kasus anjeun kedah ngantosan dugi ka tiasa nganggo éta sababaraha dinten. Kami henteu terang naha aya masalah dina hal ieu, sanaos nalika éta diaktipkeun pikeun pertama kalina teu nampilkeun karusakan.

Naon bar kaulinan anyar ieu

Jandéla bar kaulinan 10

Windows 10 kagungan palang gim, Dirancang pikeun dianggo dina kaulinan iraha waé, khususna pikeun kaulinan online, masihan sababaraha fungsi. Sanaos palang ieu anu aya dina sistem operasi éta saderhana saderhana. Kusabab éta ngan ukur bar leutik anu ditumpukeun dina layar komputer. Tapi ku pangénggalan éta kami mendakan serangkaian parobihan penting dina éta.

Di hiji sisi, panganteur parantos dirobih lengkep. Saprak ayeuna jandela muka dina layar. Rada urang tiasa ngahartikeun éta salaku sistem sababaraha widget atanapi windows. Janten kami mendakan sababaraha unsur, tapi anu kami tingali nyaéta jumlah pilihan anu aya parantos ningkat sacara signifikan.

Sadaya fungsi anu urang sayogi ayeuna di bar kaulinan Windows 10 ieu, urang mendakan aranjeunna dina widget ieu di ditu. Di luhur kami kamungkinan pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman sababaraha. Salaku tambahan, upami urang hoyong, urang tiasa ngarobih posisi dimana aranjeunna ayana, sahingga éta nyaluyukeun sareng panggunaan masing-masing. Detil kustomisasi leutik anu pohara ngabantuan.

Personalisasi mangrupikeun aspek konci dina bar game anyar ieu. Kusabab urang gaduh kamungkinan pikeun nyiptakeun potong kompas keyboard di dinya, robih posisi widget ieu, anggo téma poék atanapi téma hérang di jerona, salian ti ngatur operasina sepanjang waktos. Pangaturan anu hadé pikeun ngabéwarakeun ogé parantos dikenalkeun di jerona, sahingga unggal pangguna tiasa nangtoskeun bewara mana anu hoyong ditingalikeun dina layar komputer. Janten Windows 10 parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé, ningkatkeun kamungkinan pikeun pangguna dina hal ieu.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Abdi hoyong kéngingkeun kaulinan (catur)