Kumaha ngaunduh klién ownCloud pikeun Windows: tetep file anu disingkronkeun sareng awan anjeun nyalira

ownCloud

Nalika ngeunaan nyimpen file, sajaba ti média fisik, sistem panyimpenan awan gaduh ayana anu ningkat. Sedengkeun pikeun pribadi, aranjeunna biasana nyorot pilihan sapertos Dropbox, OneDrive, Google Drive atanapi Box, sareng anu sanésna sanés. Nanging, dina setting propésional Éta ogé nyorot panggunaan ownCloud, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun awan pribadi kalayan sérverna nyalira, anu langkung pikaresepeun pikeun privasi sareng ngahémat biaya.

Dina hal ieu, upami anjeun nganggo ownCloud pikeun lingkungan propésional atanapi pribadi, sebutkeun éta anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun klien Windows sareng sambungkeun kana sérver anu anjeun pikaresep, dina cara sapertos kitu anjeun bakal tiasa nyinkronkeun sadaya file anjeun sareng folder dina komputer anjeun pikeun tiasa ngagunakeun éta iraha waé.

Janten anjeun tiasa kéngingkeun klién ownCloud kanggo Windows

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu parangkat lunak ownCloud lumayan kapaké dina sababaraha waktos. Éta kusabab éta gaduh klien anjeun pikeun Windows tiasa janten mangpaat pisan. Kalayan klien ieu, saatos ngonpigurasi, folder anyar bakal ditingalikeun dina komputer anjeun dimana file anu anjeun peryogikeun bakal otomatis diunduh tina server anjeun, sareng sadaya anu anjeun simpen di dalamnya bakal diunggah.

Pikeun ngamimitian unduhan, anjeun kedah buka halaman unduhan sorangan, dimana anjeun bakal mendakan tautan unduhan anu béda tina klien sayogi pikeun sababaraha sistem operasi. Dina hal ieu, anjeun kedah milih Windows sareng ngantosan installer klien pikeun diunduh.

Unduh client sorangan pikeun Windows

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nyingkronkeun Google Drive dina komputer anjeun

Sakali download parantos réngsé, installer anu dimaksud rada saderhana. Saatos éta, tahap setelan awal bakal dimimitian, di mana anjeun kedah lebetkeun alamat URL tina sérver sorangan anu anjeun badé nambihan sareng ngonpigurasikeun singkronisasi soalna sami sareng karesep anjeun. Upami ieu parantos, anjeun bakal tiasa ningali kumaha dina sababaraha detik sinkronisasi antara server sareng komputer anjeun dimimitian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.