Ngagunakeun Windows 10 moal mungkin tanpa lebet kana akun Microsoft

Microsoft

Teu diragukeun, salah sahiji aspék anu paling dipikahariwang ku pangguna alat-alat téknologi anu béda ayeuna nyaéta privasi anu ditawarkeunana, kumargi unggal waktos data kami tungtungna langkung kakeunaan. Di dieu Microsoft ngagaduhan peran anu cukup mendasar upami urang ngemutan éta, aya di tukangeun sistem operasi Windows, anjeun kedah merhatoskeun khusus naon anu anjeun kumpulkeun ti pangguna sareng kumaha anjeun ngalaksanakeunana.

Ayeuna, tétéla nembé waé modifikasi tangtu dilakukeun dina hal ieu, hatur nuhun ka anu pangguna mimiti ngawadul. Sareng éta anu gancang pisan sigana éta pikeun tiasa ngagunakeun komputer naon waé anu nganggo sistem operasi Windows ti Microsoft aranjeunna hoyong akun dikaitkeun, henteu tiasa nganggo lokal sapertos anu kajantenan dugi ka ayeuna.

Microsoft hoyong nyingkirkeun akun lokal dina Windows 10

Sakumaha kami parantos tiasa terang berkat inpormasi tina Dr. Windows, sigana mah ti Microsoft aranjeunna maksudna pikeun meungpeuk, sahenteuna mimitina, pangguna Windows 10 anu mutuskeun henteu lebet kalayan akun pribadi, pendidikan atanapi bisnis. Sareng nyaéta anu dugi ka ayeuna aya kamungkinan nganggo akun lokal tibatan, anu henteu aya inpormasi anu dikirim ka firma éta.

Dina hal ieu, kami moal nyarios ngeunaan leungit lengkep akun lokal, tapi mangrupikeun bagian anu penting. Tétéla, éta parantos dilebetkeun dina sababaraha kasus, sareng Nalika ngonpigurasikeun Windows 10 moal mungkin pikeun ngadamel akun lokal, kecuali upami henteu gaduh konéksi Internét dimana éta bakal ditambihan engké, sanaos leres yén sakali sadayana ngonpigurasi tiasa nyiptakeun akun tambahan sacara lokal dina komputer.

Microsoft
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngahubungi dukungan téknis Microsoft ti Spanyol

Ku cara kieu, sigana Microsoft ngagaduhan sababaraha minat yén sadaya pangguna didaptarkeun leres, sareng ieu mangrupikeun bagian anu penting. Samentawis éta, pikeun nyebatkeun yén éta ogé leres éta dimungkinkeun pikeun ngonpigurasikeun Windows teras ngonpigurasikeun akun lokal anyar, teras mupus anu mimiti didamel, sareng ku cara kieu sadayana bakal sapertos baheula.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.