Kumaha miceun widget cuaca dina Windows

Hapus widget cuaca

Urang sadayana resep terang inpormasi cuaca. Saha deui saha kurang, salawasna pariksa suhu unggal dinten sateuacan angkat ka bumi babarengan jeung prediksi pikeun adaptasi pakean anjeun ka cuaca. Kalayan sékrési parobihan satengah kadua 2021, Microsoft hoyong ngagampangkeun tugas ieu pikeun pangguna.

Jang ngalampahkeunana, kaasup widget dina taskbar, widget nu nembongkeun kami suhu dina waktos anu sareng hiji ikon nu ngagambarkeun naha poé cerah, hujan, mendung ... lamun teu resep widget anyar ieu, urang bisa kalayan gampang nyabut eta tina komputer urang.

Sanaos nganggo Windows sareng macOS dina bagian anu sami, kuring henteu kantos janten pangguna browser Safari. Boh ti Chrome pikeun ngarasakeun sinkronisasi antara platform. Pilihan kuring dugi ka ayeuna nyaéta Firefox. Nanging, saatos ngumumkeun yén éta ngeureunkeun dukungan pikeun Aplikasi Wéb, éta mutuskeun éta geus waktuna robah.

Pilihan kuring nyaéta ngalih ka Microsoft Edge. Kusabab Microsoft parantos ngadesain ulang sareng ngadopsi Chromium pikeun pamekaran browser ieu, Edge parantos janten salah sahiji panyungsi anu pangsaéna dina pasaran, hatur nuhun, sabagian, kanyataan yén éta ngamungkinkeun urang pikeun masang ekstensi anu aya pikeun Chrome.

Ti Microsoft Edge ka taskbar

Sanajan kitu, teu sagalana sampurna. Salah sahiji titik paling négatip tina browser ieu nyaeta kaca imah. Dina halaman utama Microsoft Edge, perusahaan Redmond ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sumber warta anu béda-béda supados urang tiasa terang tanpa ngadatangan halaman wéb koran.

Sanaos leres anjeun tiasa nyaluyukeun halaman bumi pikeun ngahapus inpormasi ieu, sareng sigana kuring sanés ngan ukur anu ngalakukeun éta, Microsoft parantos mutuskeun. mindahkeun informasi éta ka widget dina taskbar. Widget, anu ogé nunjukkeun kami cuaca.

Upami anjeun nempatkeun widget cuaca ieu di tungtung taskbar, widget anu, nalika anjeun nempatkeun beurit di luhurna, nunjukkeun ka urang kasimpulan warta pangpentingna dumasar kana karesep urang, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun sumber mana anu urang hoyong ditingalikeun sareng mana anu henteu.

Integrasi widget anyar ieu Éta sampurna, sabab boro butuh spasi dina komputer Anjeun, tapi pikeun pamaké nu teu boga resolusi Full HD, éta ngan ikon sejen nu nyokot spasi tina aplikasi nu geus disimpen dina taskbar.

Naha widget cuaca tiasa dihapus dina Windows 10? Jawabna enya. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngahapus widget cuaca di Windows 10, kuring ngajak anjeun neraskeun maca.

Naon widget cuaca Windows 10

Widget cuaca taskbar Windows 10 henteu ngan ukur nunjukkeun cuaca, tapi ogé nunjukkeun ka urang warta ayeuna gumantung kana kapentingan urang.

Sajaba ti éta, éta ogé nembongkeun kami kaayaan lalulintas di wewengkon urang. Upami aya sumber warta anu teu dipikaresep ku urang (seueur anu ngagunakeun teknik clickbait), urang tiasa nyingkirkeunana salaku sumber berita sareng henteu muncul deui.

Éta bener patut dipiceun? Hiji-hijina masalah anu kuring tingali sareng widget ieu nyaéta suhu anu ditingalikeun ampir henteu pernah cocog sareng anu nunjukkeun telepon sélulér kuring sareng sumber anu sanés.

Microsoft teu nangtukeun ti mana ngumpulkeun data, Tapi, sagalana sigana nunjukkeun yén maranéhna henteu ti sumber Spanyol, tapi ti hiji internasional.

Kumaha carana ngaropea sumber warta

Salaku kuring disebutkeun di luhur, widget cuaca nembongkeun kami warta paling relevan dumasar kana jejer éta kami geus dipilih saméméhna nalika urang ngajalankeun Microsoft Edge pikeun kahiji kalina.

Upami urang hoyong ngaropéa news feed Tina widget sorangan, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

Sesuaikeun widget cuaca windows 10

  • Mimiti, urang kedah mouse leuwih widget pikeun mintonkeun jandela jeung warta.
  • Salajengna, urang klik dina roda gear anu dipidangkeun di pojok katuhu luhur jandela éta.
  • Tina ménu anu ditembongkeun, klik Sesuaikeun.
  • Salajengna, halaman wéb bakal dibuka dimana urang tiasa pilih eusi nu urang resep paling digolongkeun dina kategori béda:
    • Noticias
    • Hiburan
    • News ku Komunitas Otonom
    • olahraga
    • duit
    • Estilo
    • Kaséhatan & Kaséhatan
    • motor
    • iinditan
  • Dina unggal kategori, urang gaduh subsections béda, pikeun ngaropea deui inpormasi anu urang hoyong dipintonkeun dina widget ieu.

Kumaha miceun feed warta dina widget cuaca di Windows 10

Di luhur, Kuring geus commented yén loba sumber anu dipintonkeun dina widget ieu fokus kana earn clicks kalawan headline catchy sarta nyasabkeun (Clickbait).

Upami anjeun hoyong miceun jenis ieu sumber, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Cabut widget cuaca sumber warta

  • Urang nempatkeun mouse dina widget cuaca jeung urang ngadagoan jandela jeung warta mucunghul.
  • Salajengna, klik ku mouse dina horizontal tilu titik nu dipintonkeun dina bagian katuhu handap warta nu teu dipikaresep ku urang.
  • Dina menu turun-handap anu nembongan, pencét dina Sumputkeun warta ti ngaran média.

Kumaha miceun widget cuaca dina Windows 10

mareuman widget cuaca windows 10

Para miceun widget cuaca ieu, Urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  • Anu mimiti, urang kedah nempatkeun beurit dina widget teras klik dina éta. tombol katuhu beurit.
  • Dina menu nu nembongan, klik dina News jeung kapentingan.
  • Dina menu News jeung kapentingan, klik dina Pegatkeun.

Ku cara kieu, widget cuaca sareng aksés kana warta anu ditawarkeunana ka urang bakal ngaleungit tina Windows 10.

Kumaha ngaktipkeun deui widget cuaca dina Windows 10

Aktipkeun widget cuaca windows 10

Upami urang parantos robih sareng hoyong nganggo widget cuaca Windows 10 deui, urang kedah klik katuhu dina taskbar.

  • Dina menu turun-handap anu dipintonkeun, urang buka News jeung kapentingan.
  • Ieu tilu pilihan:
    • Témbongkeun ikon jeung téks. Némbongkeun ikon cuaca sareng suhu.
    • Témbongkeun ukur ikon. Éta ngan ukur nunjukkeun ikon cuaca.
    • Nonaktipkeun. Pareuman sareng cabut widget cuaca.

Léngkah pikeun ngahapus, ngarobih, sareng umumna berinteraksi sareng widget ieu sami upami tim anjeun dikelola ku Windows 11.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.