Unduh Windows Movie Maker

Windows Movie ker

Windows Movie Maker mangrupikeun program pamekar ku Microsoft anu kami tiasa édit video kalayan langkung ti pilihan dasar sareng anu urang tiasa ngadamel sakedik upami klaim urang rada luhur. Parangkat lunak ieu, anu henteu kantos dilebetkeun sacara asli dina versi Windows naon, mangrupikeun bagian tina suite Windows Essentials.

Windows Essential mangrupikeun paket aplikasi anu Microsoft nawiskeun kami sababaraha fungsi anu urang moal tiasa mendakan asli dina sistem operasi, henteu paduli vérsi na. Aplikasi anu janten bagian tina paket ieu nyaéta: Kasalametan Kulawarga Microsoft, Windows Mail Desktop, OneDrive, Windows Movie Maker, Windows Photo Gallery, Windows Writer sareng Microsoft Outlook Hotmail Connector.

Masalah anu urang pasihkeun sareng paket aplikasi ieu nyaéta Microsoft teu ngamutahirkeunana saprak 2012, sareng ti saprak 2017 éta henteu kéngingkeun deui kami ngaunduh ngaliwatan server na. Sadaya ieu disababkeun ku leungitna Samaun Windows Live Messenger (Internét WhatsApp di awal taun 2000an) dina taun 2013. Ti ayeuna, sanaos henteu acan ngamutahirkeun aplikasina, éta cocog pisan sareng versi panganyarna tina Windows 10 anu ayeuna aya di pasar.

Upami anjeun kedah ngaunduh aplikasi ieu, anjeun kedah terang yén aplikasi éta henteu aya deui dina sérver Microsoft, janten upami anjeun mendakan éta dina server naon waé anjeun kedah émut yén sigana di jero anjeun bakal mendakan sababaraha virus anu sanés, malware atanapi baraya ieu.

Dugi ka ayeuna, sareng salaku téknologi smartphone sareng tablet parantos mekar, aplikasi sapertos Windows Movie Maker, éta henteu asup akal, utamina kusabab sababaraha fitur anu ditawarkeunana ka kami, dibandingkeun sareng sababaraha éditor pidéo anu tiasa urang mendakan dina ios boh Android. Tapi upami kabutuhan urang ngagunakeun PC pikeun nyiptakeun pidéo, urang tiasa nganggo aplikasi sapertos Adobe Premiere, salah sahiji alat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun pidéo sapertos propésional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.