Windows tungtungna parantos ngalereskeun masalah pembaruan otomatis

aktip-jam-aktip-jam-Windows-10

Salah sahiji masalah anu sering dialami Windows nyaéta pembaruan otomatis anu bagja, éta pembaruan yén nalika anjeun badé mareuman laptop kusabab anjeun buru-buru angkat, aranjeunna mimiti masang dina ancaman henteu mareuman komputer. Dina waktos éta anjeun kénca sareng wajah konyol anu ngutuk Windows, Microsoft, Bill Gates, Satya Nadella sareng anggota sanésna ti Microsoft anu lami sareng ayeuna. Redmond sigana parantos bosen kana ceuli na disada sareng Windows 10 béta anyar nunjukkeun fitur anyar anu disebut "Jam Aktif." Hanjakalna Windows henteu nganonaktifkeun apdetMicrosoft sok hoyong urang janten paling mutakhir sepanjang waktos, tapi teu sapertos setelan ayeuna, éta nyobian henteu ngaganggu padamelan biasa urang.

Nalika urang ngaktipkeun "Jam aktip", urang tiasa ngonpigurasikeun jam-jam anu biasana urang nganggo komputer sadidinten, pikeun nyegah apdet diunduh sareng dipasang dina waktos sadidinten. Hanjakalna urang moal tiasa nyetél waktos éta janten 23 jam sareng 59 menit, Éta ngan ukur ngamungkinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun 10 jam padamelan anu teras-terasan, jam-jam anu kedahna nutupan dinten damel seueur jalma anu damel sareng komputer unggal dintenna di padamelan anu biasa atanapi di bumi, pikeun anu ngalaksanakeun telepon. Upami anjeun gaduh dinten pamisah, hal-hal janten rumit.

Dina raraga ngatur fungsi anyar ieu, urang kedah mimiti didaptarkeun dina program Microsoft Insider sareng masang béta pangénggalna dina komputer anjeun. Maka urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

  • Urang sirah setélan.
  • Dina Setélan pencét dina Pembaruan sareng Kaamanan.
  • Ayeuna pencét dina Ngarobih jam aktip pikeun netepkeun jadwal anu urang henteu hoyong dina kaayaan naon waé anu Windows unduh sareng pasang apdet pikeun windows.

Fungsi ieu bakal saé pikeun sadaya tukang kaulinan anu nyiarkeun gimna ngalangkungan Twich sareng hoyong nyegah komputer hurung deui di tengah buruan sakumaha anu kajantenan pikeun tukang kaulinan sababaraha dinten ka pengker, atanapi anu nampilkeun program cuaca tina ranté Amérika Serikat dimana urang tiasa ningali kumaha di tengah peta nagara, poster Windows bakal némbongan ngawartosan yén perlu dihirupkeun deui komputer pikeun épéktip tiasa diterapkeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.