Naon anu kudu dilakukeun upami Windows Update henteu jalan

update Windows

Perbarui Windows, tradisional, geus salawasna geus ngimpina pikeun sagala rupa alesan. Salah sahiji anu paling ngaganggu anu urang mendakan nalika urang damel sareng ujug-ujug komputer maksa urang ngamimitian deui pikeun masang apdet, sababaraha apdet anu peryogi sababaraha menit kanggo dipasang.

Untungna, masalah éta direngsekeun ku Microsoft sababaraha taun ka pengker kalawan Windows 10. Masalah sejen anu pamaké Windows bisa nyanghareupan nyaeta lamun datang ka ngamutahirkeun komputer urang, saprak kadang teu hayang ngamutahirkeun. Naon anu kudu dilakukeun upami Windows Update henteu jalan?

Masalah anu biasana disanghareupan ku Microsoft sareng vérsi énggal Windows anu diluncurkeun di pasar nyaéta yén éta kedahna ngarancang sistem operasi anu kedah dianggo dina jutaan alat béda, masalah anu Apple henteu nyanghareupan macOS.

Kusabab idiosyncrasy na, Windows tiasa dianggo saé sanaos pajeulitna éta. Upami anjeun parantos ngahontal tulisan ieu, éta kusabab komputer anu diurus Windows anjeun (teu paduli versi anu anjeun pasang) henteu diropéa.

Versi mana Windows anu diropéa

Windows 7

Hal kahiji anu kedah diémutan nyaéta ayeuna (Januari 2022), Microsoft éta ngan ukur ngaleupaskeun apdet pikeun Windows 8.1, Windows 1o sareng Windows 11.

Upami komputer anjeun diurus ku Windows 7 atanapi Windows 8, anjeun tiasa hilap ngeunaan ngapdet alat anjeun, sabab Microsoft parantos teu nawiskeun rojongan pikeun duanana versi (sanaos apdet anu dileupaskeun dina waktos éta masih sayogi).

Upami anjeun hoyong nampi apdet anyar dina Windows 8.0, mimiti sagala, anjeun kudu ningkatkeun ka Windows 8.1.

Sanajan pangalusna anjeun bisa ngalakukeun, lamun tim anjeun cocog sareng windows 10, Anjeun kudu ningkatkeun haratis (upami anjeun gaduh lisénsi resmi) sareng ngamangpaatkeun kanyataan yén Microsoft terus ngapdet ayeuna. kanggo ayeuna, bakal terus ngalakukeunana dugi ka 2025. Dimimitian dina 2025, anjeun ngan bakal nampi Windows 11 apdet.

Sanajan Windows 7 jeung Windows 8 geus teu nampi apdet kaamanan anyar, anu dileupaskeun Microsoft dina waktos éta masih sayogi diunduh.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 7

Upami Windows Update henteu tiasa dianggo dina Windows 7, urang kedah ngarobih nami folder cadangan distribusi parangkat lunak ku ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

  • Anu mimiti, urang ngajalankeun aplikasi cmd salaku administrator tina kotak teang.
  • Salajengna, urang bakal nyerat garis paréntah di handap ieu, mencét Lebetkeun dina tungtung masing-masing.
    • eureun bit net
    • eureun wuauserv net
    • ren% systemroot% \ softwaredistribution softwaredistribution.bak
    • ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak
    • net mimiti bit
    • net mimiti wuauserv

Tungtungna, urang nutup jandela ajakan paréntah jeung pariksa lamun Windows Update jalan deui.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 8.0

Sakumaha anu kuring disebutkeun di luhur, upami anjeun nganggo Windows 8.0, anjeun moal bisa nampa apdet anyar dugi ka ningkatkeun ka Windows 8.1 gratis.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 8.1

Windows 8.1

Upami komputer anjeun dikokolakeun ku Windows 8.1 sareng teu aya cara pikeun ngapdet komputer ka apdet énggal, urang kedah ngalakukeun prosés anu sami sareng Windows 7, ngarobah nami polder cadangan distribusi software, ngajalankeun léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap.

  • Urang ngajalankeun aplikasi cmd salaku administrator tina kotak search.
  • Salajengna, urang bakal nyerat garis paréntah di handap ieu, mencét Lebetkeun dina tungtung masing-masing.
    • net eureun cryptsvc
    • eureun bit net
    • eureun wuauserv net
    • ren% systemroot% \ softwaredistribution softwaredistribution.bak
    • ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak
    • net mimiti cryptsvc
    • net mimiti bit
    • net mimiti wuauserv

Tungtungna, urang nutup jandela ajakan paréntah jeung pariksa lamun Windows Update jalan deui.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 10

Windows 10

Balikan deui sistem

Dina kalolobaan kasus, kalebet masalah anu urang urus dina tulisan ieu, aranjeunna direngsekeun ku reboot basajan tina sistem, pikeun sakabéh balik deui ka tempat anjeun.

Unduh aplikasi Microsoft

Solusi pangbasajanna jeung panggancangna pikeun maksakeun tim kami pikeun ngapdet kana versi panganyarna anu sayogi Dina waktos éta, henteu paduli naha éta Windows 10 atanapi Windows 11, éta nyaéta ngagunakeun alat anu disayogikeun ku Microsoft ka sadaya pangguna sareng anu urang tiasa unduh ngalangkungan ieu. link.

Sakali kami geus dipasang aplikasi, urang kudu ngajalankeun eta pikeun pariksa nu versi panganyarna tina Windows nu urang geus dipasang na ngundeur sadaya apdet anu geus dileupaskeun saprak lajeng.

Mulangkeun ka versi Windows samemehna

balikkeun sistem

Leres, sakali kami parantos masang aplikasi Microsoft anu maksa komputer pikeun ngapdet, ieu masih teu ngamutahirkeun masalahna langkung serius tibatan anu muncul sareng urang bakal dipaksa balikkeun ka versi Windows saméméhna.

titik pamulihan Windows, dijieun otomatis Nalika urang masang aplikasi anu ngarobih sistem, janten upami anjeun teu acan nyandak pancegahan pikeun ngalakukeunana sateuacana, tong hariwang, sistem parantos ngurus pikeun anjeun.

Para balik deui ka titik balikkeun saméméhna Dina Windows 10, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

  • Urang buka kotak search Windows jeung nulis Nyiptakeun titik mulangkeun tur klik dina hasil munggaran ditémbongkeun.
  • Salajengna, urang buka handap jandela teras klik dina Sistem balikkeun.
  • Teras jandela bakal ditingalikeun wartosan kami naon prosés restorasi diwangun
Prosés restorasi henteu mangaruhan dokumén, gambar sareng data pribadi sanés anu kami simpen.
  • Disarankeun nganggo titik balikkeun langsung sateuacana, anu terakhir anu urang lakukeun, anu ogé mangrupikeun pilihan anu disarankeun Windows, tapi, urang ogé tiasa milih titik pamulihan anu sanés.
  • Para mulangkeun komputer ngagunakeun titik balikkeun panungtungann yén urang kudu di tim kami, klik dina Disarankeun restorasi. Upami urang hoyong nganggo titik pamulihan anu sanés, urang pilih Pilih titik pamulihan anu sanés.

Upami henteu aya hasilna

ngareset jandéla

Hiji-hijina pilihan anu tinggaleun ka kami, sateuacan masang deui Windows 10 ti mimiti, ngalangkungan ngareset komputer ngaliwatan pilihan recovery Windows.

Pungsi ieu kapanggih dina pilihan konfigurasi tina Windows - Apdet sareng kaamanan - Pamulihan. Pilihan ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen file pribadi urang atanapi ngahapus aranjeunna saatos masang deui Windows.

Prosés ieu eta pisan sarupa reinstalling Windows 10 ti scratch, tapi kalayan kauntungan henteu kedah pormat komputer sareng ngadamel cadangan sadaya data anu urang hoyong simpen.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 11

Léngkah pikeun ngalereskeun Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 11 aranjeunna persis sarua jeung Windows 10. Perlu diinget yén Windows 10 mangrupikeun dasar tina Windows 11, sareng aranjeunna ngabagikeun sadayana fungsionalitas, kalebet masalah sareng solusi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.