Kantor WPS, Kantor diklon ti Kingsoft

Kantor WPS Sanaos ratu otomatisasi kantor nyaéta Microsoft Office, ayana suite kantor énggal henteu tiasa dibantah sareng aranjeunna saé atanapi ditampi sapertos Microsoft Office. Nanging, saatos munculna Microsoft Office 2007, aya sababaraha suite anu nyarupaan Office janten masalah transfer pikeun pangguna tertentu langkung ageung.

Nembe hiji perusahaan, KingSoft parantos berhasil meniru atanapi sahenteuna ngahontal aspek ieu sareng ngenalkeunana di kantor kantorna, Kantor WPS, anu sateuacana katelah Kantor Kingsoft.

Suite kantor ieu ngagaduhan dua versi, anu hiji mayar sareng anu sanésna gratis, anu ogé multiplatform, nyaéta, aranjeunna tiasa dianggo dina Windows, OS X, Gnu / Linux, Android, iOS, jst…. Sareng sadayana tanpa kaleungitan fitur atanapi janten vérsi anu khusus sapertos dina kasus Office pikeun OS X.

Suite WPS Office diwangun ku kecap prosesor, spreadsheet sareng program presentasi. Beda sareng Office, éta sanés editor édisi, atanapi database atanapi ogé manajer email.

Kantor WPS diwangun ku Panulis, Spreedsheets sareng Presentasi, ku sabab kitu namina

Tapi anu anéh ngeunaan WPS Office sanés jumlah program tapi kualitasna. Sacara umum, WPS Office ngamungkinkeun anjeun maca sareng ngarobih file Microsoft Office wae tanpa aya masalah, asalkan sanés vérsi gratis. Kasaluyuan ieu kalebet pengoperasian aplikasi VBA sareng Macros, hal anu seueur suite kantor anu nyobian file port tiasa dijalankeun sareng anu aranjeunna henteu ngatur pikeun dijauhan ogé.

Salaku tambahan, antarbeungeutna, sapertos anu parantos kami sebutkeun, nyaéta pita beureum, janten kaayaan ménu sareng pilihan ampir sami. Tapi Kantor WPS gaduh seueur bédana deui. Salah sahijina nyaéta penggabungan langkung ti 230 font gratis, témplat sareng téma gratis anu bakal ngajantenkeun hal-hal sapertos anggaran bumi, ngédit publikasi atanapi presentasi saderhana tiasa didamel tanpa gaduh seueur pangalaman dina bidang kantor.

nurutkeun beja pangénggalna tina proyék WPS Office, dina vérsi ka hareup éta henteu ngan ukur bakal ningkatkeun kinerja awan ku cara nyandak anu pangsaéna Google DocsÉta ogé bakal kalebet rumus matématika énggal dina Spreadsheet.

Kantor WPS ogé ngagaduhan but but na dina hal ieu aranjeunna lumayan ageung. Salah sahijina nyaéta vérsi gratis henteu pungsional pisan. Sedengkeun dina vérsi anu mayar anjeun tiasa ngalakukeun sadayana, dina versi gratis, nalika kami nyebarkeun dokumén, boh ngalangkungan printer atanapi pdf, dokumen éta bakal ngagaduhan tanda cai Kingsoft, hal anu dina waktos-waktos ieu sareng Kalayan LibreOffice parantos sayogi, éta henteu ' sigana henteu janten ide anu saé. Salaku tambahan, dina versi gratis, éta henteu cocog sareng macros sareng program VBA, janten upami urang nyatet hargana, WPS Office sigana mangrupikeun pilihan anu langkung parah tibatan LibreOffice atanapi Google Docs, pilihan kantor anu kuat dibandingkeun sareng Microsoft Office, sanaos sababna Pikeun gratis urang tiasa waé milih nyobian atanapi teraskeun sareng Microsoft Office, sigana pilihanna beuki lega, bahkan sareng Microsoft.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sumber Arming cenahna

    Kuring parantos nganggo program ieu sakitar 7-8 sasih, sareng tanda cai na henteu pernah muncul. Sareng kuring ngalebetkeun jaringan tina spreadsheet tanpa watesan, sabab kajadian sareng Microsoft Office ...