Як автоматично входити в Windows 10

Безпека Windows 10

Паролі є частиною нашого повсякденного життя. Оскільки сьогодні ми використовуємо паролі майже для всього. Також для входу на наш комп’ютер із Windows 10. У цьому випадку ми можемо використовувати пароль або PIN-код. Але є користувачі, які бажають не вводити цю інформацію. На щастя, ми можемо автоматично входити в Windows 10.

Таким чином, Активуючи це, ми усуваємо перевірку пароля під час запуску Windows 10. Тож нам не доведеться постійно пам’ятати пароль. Як налаштувати автоматичний вхід? Ми покажемо вам нижче.

Спочатку ми повинні відкрити вікно запуску. Для нього, ми використовуємо комбінацію клавіш Win + R. Роблячи це отримуємо вікно запуску внизу екрана. У ньому є текстове поле. Отже, у цьому полі ми повинні ввести наступне: netplwiz (Без крапки після тексту).

пробіг

Після того, як ми введемо цей текст і натиснемо OK, з’явиться нове вікно. Цього разу це розділ облікових записів користувачів. У цьому розділі ми повинні знайти та зняти прапорець із таким текстом: "Користувачі повинні ввести своє ім'я та пароль, щоб користуватися обладнанням." За замовчуванням він перевіряється для всіх користувачів Windows 10. Але зараз ми знімаємо його.

Облікові записи користувачів

Тоді, в якості міри безпеки, команда попросить нас ввести своє ім’я користувача та пароль. Це просто процедура, щоб переконатися, що саме ми робимо це. Окрім того, що це міра на випадок, якщо на одному комп’ютері перебуває більше користувачів.

Якщо ви хочете знову активувати використання пароля, процес, який потрібно виконати, той самий. З того, що ви можете бачити увімкнути або вимкнути автоматичний вхід у Windows 10 дуже просто.


Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.