Як поділитися зображенням нашого ноутбука із зовнішнім монітором

Залежно від того, як ми використовуємо наш комп’ютер, більш ніж імовірно, що час від часу ми змушені підключати зовнішній екран до свого комп’ютера, щоб насолоджуватися більшою робочою зоною, особливо якщо ми присвячені редагуванню фотографій або відео, оскільки нам потрібно мати у своєму розпорядженні багато супутньої інформації.

При роботі з великими електронними таблицями це відмінне рішення, а також, коли справа доходить до насолоди від наших телевізійних серіалів чи фільмів під час роботи на комп’ютері, якщо ми не хочемо робити це у плаваючому вікні, з якого ми ледве оцінюємо вміст.

Windows 10 значно покращила використання зовнішніх моніторів або двох моніторів, підключених до нашого комп'ютера. Пройшли складні меню що не було Бога, який зрозумів, що міг би знати, що таке монітор 1, який 2, який головний, бо зараз він головний, а не раніше

Через комбінація клавіш Windows клавіатура + P, Windows 10 надає у наше розпорядження просте меню, де ми можемо вибрати, що ми хочемо робити з монітором, який ми підключили до нашого комп’ютера, або залишити його, оскільки нам не потрібно показувати будь-який вміст, продублювати екран ноутбука на зовнішньому моніторі, розширте робочий стіл або вимкніть екран ноутбука, щоб зображення відображалося лише на зовнішньому екрані.

Після того, як ми отримали доступ до цього меню, нам просто потрібно рухатись за допомогою стрілок прокрутки або за допомогою миші та виберіть варіант, який найкраще відповідає нашим потребам миттєвий. Але якщо ми хочемо розширити простір нашого робочого столу за допомогою планшета, ми також можемо це зробити, і я поясню це в іншій статті, але необхідно встановити сторонній додаток, який не є безкоштовним.


Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.