Як замінити Повідомлення про підтвердження видалення кошика

Порожнє сміття

У нашому щоденному користуванні комп’ютером є багато функцій, які ми виконуємо автоматично. Або скопіюйте або вставте файли, або видаліть їх. У багатьох випадках ми використовуємо деякі команди для здійснення цих дій. Але неодноразово ми стикаємось із системними попередженнями. Ті оголошення, які запитують нас, чи справді ми хочемо щось зробити. Багато з цих сповіщень дратують користувачів. Серед них є повідомлення про видалення сміття.

Хоча ці повідомлення мають причину бути, оскільки вони інформують нас про те, що ми збираємось робити у випадку, якщо ми хочемо виправити, для багатьох людей вони дратують. Наприклад, коли ми збираємось спорожнити кошик, ми отримуємо попередження. На щастя, ми можемо це замінити.

Що нам потрібно зробити, це налаштуйте сам кошик, щоб це сповіщення не перескакувало знову коли ми йдемо його спорожняти. Найкраще, що цей процес дуже простий. Це займає лише хвилину. І таким чином ти можеш забути настирливе попередження на випадок, якщо ви збираєтеся очистити сміття.

Що нам тоді робити? Ми підійшли до столу і шукали смітник. Потім ми клацаємо правою кнопкою миші на ньому. У меню, яке відкриється далі, ми повинні натиснути на властивості.

Властивості кошика

У властивостях ми отримуємо опцію, яка називається Показати діалогове вікно, щоб підтвердити видалення. Поруч ми знаходимо вікно підтвердження. У багатьох випадках ви виявляєте сказане опція активована. Тож єдине, що нам тоді потрібно зробити, це деактивувати його. Як тільки це буде зроблено, ми натискаємо "прийняти".

Таким чином, сповіщення, яке з’являється, коли ми йдемо спорожняти сміття, більше не з’явиться. У випадку, якщо ми хочемо активувати його знову, процес, який ми маємо здійснити, є абсолютно однаковим. Тож ми можемо активувати або деактивувати його, коли завгодно.

Сміттєва корзина


Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.