نحوه حذف اکانت مایکروسافت را به شما آموزش می دهیم

حساب‌های مایکروسافت دروازه‌ای برای تعدادی از خدمات ارائه شده توسط این شرکت است. با این حال، ممکن است سناریوهایی به وجود بیاید که در آن لازم باشد سناریوهای خود را حذف کنیم، به عنوان مثال، اگر تصمیم گرفته باشیم سناریو جدیدی برای کار خود ایجاد کنیم. از این نظر، شرکت‌های ردموند مکانیزمی برای این اهداف ارائه می‌دهند و به همین دلیل، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه به سرعت حساب مایکروسافت را حذف کنید..

حقیقت این است که گزینه حذف این نوع حساب چندان در دسترس نیست و به همین دلیل، ما نه تنها به شما نشان خواهیم داد که چه کاری انجام دهید، بلکه نحوه آماده شدن برای این فرآیند را نیز به شما نشان خواهیم داد.

قبل از حذف اکانت خود باید به چه نکاتی توجه کنید

آنچه امروز در گوگل می بینیم، جایی که با یک حساب کاربری می توانید به خدمات مختلفی دسترسی داشته باشید، چیزی است که مایکروسافت بیش از 20 سال پیش روی آن کار می کرد. بنابراین، با یک آدرس Hotmail، نه تنها به ایمیل، بلکه به MSN Messenger، ابزار پیام‌رسانی فوری آن نیز دسترسی داشتید. امروزه تعداد سرویس ها متنوع شده است و از این نظر، قبل از دانستن نحوه حذف اکانت مایکروسافت، باید در نظر داشت که این شامل تمام ابزارهای مرتبط با آن است..

از این نظر، اطلاعاتی که همراه با حساب مایکروسافت شما حذف می شوند عبارتند از:

  • حساب‌های ایمیل Hotmail، Outlook، MSN و Live شما.
  • همه فایل های OneDrive
  • تمام اطلاعات Xbox Live و تگ Gamer.
  • حساب اسکایپ شما و همه مخاطبین.
  • مجوزهای دیجیتال آفیس
  • حساب NuGet.org شما.
  • گواهینامه ها و امتحانات مایکروسافت از حساب مورد نظر گذرانده شده است.
  • توازن و جوایز پاداش مایکروسافت.

علاوه بر این، ما مواردی را داریم که مربوط به اشتراک های انجام شده از طریق حسابی است که می خواهید حذف کنید. از این نظر، لازم است تمام حساب هایی را که با او باز کرده اید تأیید کنید تا آنها را لغو کنید و به آدرس جدید خود به روز کنید.n به همین ترتیب، توسعه‌دهندگانی که از NuGet.org استفاده می‌کنند، باید مالکیت بسته‌هایی را که در این سرویس مدیریت می‌کنند، قبل از حذف حساب فعلی، به حساب جدید خود منتقل کنند.

از طرف دیگر، مهم است که یک ایمیل به مخاطبین مکرر خود ارسال کنید که نشان دهد چگونه شما را پس از حذف کاربر از مایکروسافت پیدا کنند.. به همین ترتیب، در طول فرآیند، سیستم درخواست تأییدیه می کند که شما تمام اقدامات احتیاطی را که درخواست می کند انجام داده اید.

مراحل حذف اکانت مایکروسافت

اگر قبلاً تمام اقدامات احتیاطی لازم را انجام داده اید تا پس از حذف کاربر از مایکروسافت، هیچ نوع اطلاعات یا دسترسی به سایر حساب ها را از دست ندهید، ما آماده هستیم. از این نظر، اولین قدم ما رفتن به وب سایت خواهد بود حساب های مایکروسافت برای ورود به سیستم و دسترسی به پنل مدیریت.

وقتی روی صفحه اصلی هستید، به بخش «اطلاعات شما» که در نوار بالای رابط، درست در کنار «حساب مایکروسافت» قرار دارد، بروید.

حساب های مایکروسافت

این شما را به بخش اختصاص داده شده به تمام اطلاعات شخصی شما، از نام، عکس نمایش داده شده و شماره تلفن، تا تاریخ تولد و زبان شما می برد.. به پایین بروید و در پایین بخش «اطلاعات حساب» گزینه «بستن حساب» را مشاهده خواهید کرد. این موردی است که ما را برای فرآیند حذف حساب مایکروسافت مورد علاقه قرار می دهد.

بستن حساب

بلافاصله به صفحه راهنما هدایت می شوید که توصیه هایی در مورد کارهایی که باید قبل از حذف حساب انجام دهید ارائه می دهد. علاوه بر این، مشخص می کند که هدف شرکت در این مورد این است که اطمینان حاصل کند که واقعاً مالک حساب است که فرآیند را انجام می دهد و شما هیچ اطلاعات لازم را از خود به جای نمی گذارید. لازم به ذکر است که حذف اکانت مایکروسافت اثر دائمی و غیرقابل برگشتی دارد، بنابراین بعداً نمی توانید آن را برگردانید.

به پایین بروید، جایی که زیر عنوان "برای بستن حساب خود" را مشاهده خواهید کرد و در مرحله 1، پیوندی را مشاهده خواهید کرد که باید دنبال کنید.

بستن حساب

این شما را مستقیماً به صفحه ای می برد که کار حذف کاربر مایکروسافت را شروع می کند. صفحه اول پیش بینی هایی که باید انجام شود را نشان می دهد و همچنین امکان تعیین مهلت برای حذف را ارائه می دهد.. این به شما این امکان را می دهد که در حین تهیه نسخه پشتیبان و لغو اشتراک، اطلاعات را برای مدت معینی فعال نگه دارید.

روزهای بسته شدن حساب

در مرحله بعد و آخرین مرحله، سایت شما را به یک صفحه تایید می برد که در آن باید علامت بزنید که تمام بخش های ذکر شده را بررسی کرده اید. این کار با این هدف انجام می شود که چیزی را فراموش نکنید و از از دست دادن اطلاعات حساب خود جلوگیری کنید. برای اتمام، از منوی کشویی که ظاهر می شود، دلیل بسته شدن را انتخاب کنید و روی دکمه "علامت گذاری حساب برای بسته شدن" کلیک کنید..

علامت گذاری حساب برای حذف

بنابراین، حساب مایکروسافت شما برای همیشه در مدت تعیین شده در مرحله اول حذف خواهد شد. علاوه بر ماهیت دائمی و غیرقابل برگشت این فرآیند، توجه به این نکته نیز ضروری است که متعاقباً نمی‌توانید با همین نام حساب دیگری ایجاد کنید.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.