Hogyan lehet a Windows 10-et megtartani az újraindításkor használt nyitott ablakokban és alkalmazásokban

A windows 10

Egy olyan helyzet, amely minden bizonnyal a Windows 10-ben történt. A számítógép a legkedvezőtlenebb pillanatban indul újra. Akkor dolgozott egy dokumentummal, vagy e-mailt írt, amikor a számítógépet újra kellett indítani. Amikor újra bekapcsolja, sok esetben ezeket az ablakokat újra meg kell nyitni.

Ez a legtöbb felhasználó számára idegesítő. Bár van egy lehetséges megoldás. Mivel a Windows 10-et úgy tudjuk konfigurálni ezek az ablakok újra kinyílnak, amikor újraindítjuk a számítógépet, anélkül, hogy valamit tennünk kellene ellene. Ennek elérése nem bonyolult.

Ez a hatalom jó formája folytassa így, amit tettünk a számítógépen, anélkül, hogy mindent újra meg kellene nyitnia. Különösen sok nyitott ablak esetén ez különösen bosszantó lehet. Ebben az esetben a Windows 10 kéri, hogy konfiguráljuk mind a Windows, mind az alkalmazásokat.

Tartsa nyitva az ablakokat

Helyezze vissza az ablakokat

Ebben az esetben, az első dolog, amit tennünk kell, a Windows konfigurálása. Olyan módon, hogy ha a Windows 10-ben akkor nyitva volt valamilyen mappa, akkor az újra megnyílik, amikor a számítógép újra működik. Az ezzel kapcsolatos lépések nem bonyolultak. Először meg kell nyitnunk a fájlkezelőt. Ezután megnyomjuk a nézetet, a fenti három fül egyikét, és ezek az opciók megjelennek a felfedezőben. Ebben a felső részre összpontosítunk, és megadjuk az opciókat, amelyek a jobb oldalon találhatók.

Amikor rákattintunk az opciókra, egy új ablak nyílik meg a képernyőn. Számos lehetőségünk van benne. A felső területen több fül található, amelyek közül a Nézet gombra kell kattintanunk, ezen a szakaszon belül található egy lista a különböző funkciókkal és opciókkal. Ebben meg kell keresnünk a lehetőséget A bejelentkezés előtt állítsa vissza a mappaablakokat és jelölje meg a mellette lévő négyzetet.

Akkor, Csak rá kell kattintanunk az alkalmazásra, majd az elfogadás gombra. Ily módon ezeket a változásokat már hivatalosan is elmentette a Windows 10. Ez lehetővé teszi a mappa automatikus újranyitását, amikor a számítógép újraindul. Ezért a Windows már konfigurálva van.

Tartsa nyitva az alkalmazásokat

Az alkalmazások elindulnak

Alkalmazásokhoz a Windows 10 konfigurációjához kell folyamodnunk. Ezért ezt a konfigurációt a Win + I billentyűkombinációval nyitjuk meg. Aztán, amikor megjelenik a képernyőn, látjuk, hogy a képernyőn egy sor szakasz áll rendelkezésre. Ebben az esetben meg kell adnunk a számlákat. Tehát kinyitjuk.

A számlákon belül meg kell keresnünk az úgynevezett szakaszt Bejelentkezés lehetőségek. Ezután meg kell keresnünk az Adatvédelem nevű szakaszt, amelyet általában a képernyő jobb oldalán találunk. Tehát olyan lehetőséget kell keresnünk, amelynek valóban hosszú a neve. Arról szól, hogy a Saját bejelentkezési adatok használatával befejezzem az eszköz automatikus konfigurálását az újraindítás vagy frissítés után. Mellette látni fogjuk, hogy találunk egy kapcsolót.

Tehát ebben az esetben csak annyit kell tennünk folytassa az említett kapcsoló aktiválását. Ezt már automatikusan menti a számítógép. Ez a művelet azt jelenti, hogy a számítógép újraindításakor, amikor a Windows 10 újra működik, nem kell semmit tennünk annak érdekében, hogy az alkalmazás újra megnyíljon a képernyőn. Automatikusan megnyílik a számítógépén anélkül, hogy nekünk kellene ezt megtenni.

Ez egy igazán kényelmes lehetőség a használatra. Különösen azokban az esetekben, amikor a Windows 10 újraindították anélkül, hogy bármit is tennénk, amint az egyes frissítéseknél előfordulhat, hogy hirtelen csak a számítógép indul újra. Tehát mindenesetre, ha a számítógép újra működik, akkor azt mondtuk, hogy az alkalmazás újra megnyílik a képernyőn, hogy továbbra is normálisan működhessen, akár már az újraindítás előtt.


Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.