Hogyan lehet a Windows 10 újra megnyitni a mappákat

A Windows 10 Logo

Lehet, hogy egy bizonyos ponton újra kell indítanunk a Windows 10 számítógépünket. Bosszantó szempont, hogy amikor újrakezdjük, manuálisan meg kell nyitnunk a használt mappákat korábban. Ez sokak számára bosszantó, de a valóság az, hogy van megoldás. Mivel van mód arra, hogy ezek a mappák automatikusan megnyíljanak.

A Windows 10 rendelkezik natív funkcióval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ezt módosítsuk. Tehát a számítógép újraindítása után a megnyitott mappák újra megnyílnak, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Nagyon kényelmes, ráadásul időt takarít meg.

Nagyon könnyű ezt elérni, anélkül, hogy bármit is telepíteni kellene. Az egyetlen dolog, amit meg kell tennünk a Windows 10 fájlkezelőhöz kell menni. Itt találjuk meg ennek a szempontnak a konfigurálásának lehetőségét, sok más lehetőség mellett. Megnézzük a fájlkezelő tetejét.

Helyezze vissza a mappákat

Kattintson a képernyő tetején megjelenő "Nézet" lehetőségre. A fájlkezelőben megjelenő opciók megváltoznak. Meg kell néznünk az opciók részt, amelyet a képernyő jobb felső részén fogunk látni. Rákattintunk, és egy új ablak nyílik meg.

Ebben a megnyíló új ablakban a tetején megjelenő "nézet" lehetőségre kell kattintanunk. Belépve rákattintunk a speciális beállításokra. Az alábbiakban egy szakaszok sorozata jelenik meg, egy négyzettel, amelyet mellé jelölhetünk. Meg kell keresnünk azt, amelyik azt mondja:A bejelentkezés előtt állítsa vissza a mappaablakokat«. És megjelöljük.

Ezután jelentkezünk, elfogadjuk és elmegyünk. Ily módon A Windows 10 automatikusan megnyitja ezeket a mappákat, amikor legközelebb újra kell indítanunk. Nagyon egyszerű módszer arra, hogy ne veszítsük el vagy felejtsük el a mappát, amelyen dolgoztunk.


Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.