Éditor pidéo gratis pangsaéna pikeun Windows 10

Windows 10

Ngédit pidéo mangrupikeun hal anu meryogikeun program anu dugi ka tugas tina jenis tugas ieu. Untungna, pilihan jinis aplikasi ieu parantos ningkat kana waktos. Sareng pangguna Windows 10 ngagaduhan pilihan anu hadé pikeun dipilih dina kategori éditor pidéo. Sanaos seueur diantarana dibayar. Tapi henteu anu urang nunjukkeun ka anjeun di handap ieu.

Kusabab kami ninggalkeun anjeun sareng pilihan anu éditor pidéo gratis pangsaéna yén urang tiasa mendakan ayeuna aya kanggo Windows 10. Janten, anjeun bakal tiasa ngédit pidéo anjeun tanpa aya masalah sareng tanpa kedah mayar nanaon.

Tiasa waé seueur pilihan ieu parantos dalit pikeun anjeun, kumargi aya sababaraha nami anu cukup dikenal. Éta sadayana pilihan anu anjeun teu kedah mayar nanaon sareng anjeun tiasa masang dina komputer Windows 10 anjeun. Siap ningali sadayana?

Lightworks

Lightworks

Urang mimitian ku salah sahiji editor anu paling terkenal sareng paling lengkep dina pasaran. Kami gaduh sababaraha pilihan, sabab éta ngagaduhan vérsi gratis sareng anu mayar aya. Dina kasus vérsi gratis, urang gaduh sababaraha watesan dina hal fungsina. Tapi teu penting pisan yén éta bakal nyegah urang tiasa ngalakukeun tugas éditan pidéo dina komputer.

Mangrupikeun pilihan anu menonjol hususna pikeun antar muka anu saé. Kagungan a desain modéren sareng ramah-pangguna pisan. Anjeun bakal tiasa mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun tanpa masalah. Fungsi éditan dasar ditutupan dina vérsi gratis, sareng éta ogé ngamungkinkeun kami ngekspor atanapi dianggo sareng sababaraha format, anu ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pisan. Upami anjeun bakti diri pikeun édisi, vérsi anu dibayar bakal masihan anjeun langkung seueur fungsi anu pastina bakal ngabantuan pisan.

Avidemux

Avidemux

Ngaran anu sigana tiasa dikenal ku seueur anjeun. Aranjeunna parantos dipikaterang ngadamel liang di pasar. Editor video ieu urang tiasa ngaunduh dina Windows 10 mangrupikeun pilihan gratis sareng perangkat lunak gratis, sajaba ti cocog sareng langkung seueur platform. Janten pilihan gratis, kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun program anu lengkep. Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngalaksanakeun tugas éditan pidéo utamina kalayan raoseun pisan.

Salaku tambahan, kudu dicatet yén desain anu dipiboga hébat, raoseun pisan dianggo. Janten anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun ngamangpaatkeun alat ieu. Éta cocog sareng format pidéo utami (MP4, AVI atanapi MKV), janten gampang pisan dianggo. Pilihan anu sanés, anu saé upami anjeun sanés pangguna anu ahli.

OpenShot

OpenShot

Pilihan katilu dina daptar nyaéta salah sahiji editor video saderhana kanggo Windows 10 Naon anu urang tiasa mendakan. Tapi ieu sanés hartosna éta bakal masihan urang langkung seueur pilihan, sabab éta alat anu lengkep. Koncina gampang digunakeun, seueur fungsi sareng éta gancang pikeun pangguna pikeun diajar ngagunakeunana. Éta minuhan sadayana dina sekop. Hal anu saé nyaéta éta tiasa dianggo sareng sadaya sistem operasi.

Urang bakal tiasa ngalaksanakeun tugas éditan pidéo utamina. Sered eusi, robih ukuran klip, potong, tambahkeun tarjamahan, transisi, épék ... Pondokna, urang nyanghareupan pilihan anu lengkep pisan ku kami bakal tiasa ngédit pidéo sanaos teu gaduh pangalaman. Pikeun pangguna anu nembé ngamimitian di daérah ieu.

Editor Video VSDC

VSDC Pidéo éditor

Urang angkat ka a pilihan anu cukup minimalis dina hal desain, anu ngajadikeun éta gampang pisan dianggo. Éta sababna naha kalebet kana daptar. Dina hal ieu, urang deui ngagaduhan pilihan pamayaran sareng pilihan gratis pikeun dipilih. Versi gratis, anu langkung ti cekap dina hal fungsi éditan, ngagaduhan sababaraha pengumuman. Sanaos éta sanés iklan invasif. Janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan aranjeunna.

Éta ngamungkinkeun urang pikeun nambihan saringan, épék, transisi, ngédit sora atanapi lampu, sareng éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi naon anu parantos kami ciptakeun dina jaringan sosial. Éta mangrupikeun salah sahiji éditor pidéo anu paling saderhana pikeun Windows 10, tapi éta pilihan anu saé upami anjeun ngan ukur hoyong nambihan sababaraha rampa kana pidéo anjeun. Kalayan pilihan ieu bakal langkung ti cukup.

ShotCut

Shotcut

Urang mungkas daptar ku pilihan ieu menonjol pikeun janten sumber terbuka sareng cocog sareng sadaya sistem operasi, sareng éta masihan kami seueur pilihan éditan, tapi henteu nyusahkeun pikeun dianggo, kombinasi jasa anu saé dina hal ieu. Naon anu diédit ieu ngamungkinkeun kami dilakukeun? Urang tiasa néwak, nambihan épék, dok atanapi undock, sareng éta ngagaduhan dukungan pikeun resolusi dugi ka 4K.

Mangrupikeun pilihan anu parantos kéngingkeun waktos, sareng éta pasti dipasang dina Windows 10. Éta mangrupikeun éditor semi-propésional. Sakumaha masihan kami langkung seueur kamungkinan tibatan anu saderhana dina daptar, sanaos henteu lengkep sakumaha anu pangsaéna. Tapi alternatif anu saé upami anjeun kantos ngédit pidéo bari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.