Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan ékualiser dina Windows 10

Windows 10 ékualiser

Ékualiser pikeun sistem Windows 10 anjeun nyaéta jawaban anu pas nalika anjeun teu puas ku kualitas sora anu anjeun tampa nalika maén audio dina komputer anjeun. Sanajan kaayaan ieu bisa direngsekeun ku spiker anyar atawa jadi leuwih ekstrim, ngaganti kartu sora, ékualiser mangrupakeun pilihan paling konservatif jeung ekonomis. Dina rasa anu, urang bade mairan kana sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan bagian ieu tina sistem operasi, ku kituna anjeun bisa ngonpigurasikeun eta tanpa dying nyobian.

Ngabogaan aksés ka ékualiser bakal ngidinan Anjeun pikeun sakabéhna ngaluyukeun audio nu diputer dina komputer Anjeun, jadi Anjeun bisa meunangkeun mangpaat pangseueurna ti hardware Anjeun tur ngarasakeun eusi multimedia Anjeun.

Kumaha milarian ékualiser dina Windows 10?

Ngaksés ékualiser dina Windows cukup saderhana, kumaha waé, parobihan antarmuka anu parantos aya dina apdet pangénggalna parantos ngajantenkeun teu tiasa diaksés. Henteuna Panel Kontrol anu lami tiasa ngabingungkeun seueur pangguna, tapi léngkah-léngkahna saderhana pisan.

Anu mimiti, klik katuhu dina ikon spiker dina taskbar. Katuhu gigireun jam.

Buka Sora

Ieu bakal mintonkeun menu pilihan, buka "Sora".

Pilihan "Sora"

Éta noteworthy yén aya sababaraha cara pikeun nuliskeun bagian ieu, dina rasa éta, anjeun ogé tiasa buka Start Menu jeung nulis kecap Sora ambéh ikon mucunghul.

Buka sora dina menu ngamimitian

Alternatif tambahan nyaéta pencét kombinasi konci Windows + R sareng nyerat paréntahna ngadalikeun sora mmsys.cpl terus pencét Lebetkeun.

Buka sora tina Run

Langsung, jandela leutik sareng sababaraha tab bakal ditingalikeun. Pindah ka "Playback".

Jandéla Playback

Di dinya anjeun bakal ningali sadaya alat playback anjeun, klik katuhu dina anu ayeuna dianggo teras pilih "Properties".

Alat puter deui

Tip pikeun terang alat mana anu dianggo nyaéta maén bahan naon waé nganggo audio sareng ngaidentipikasi méter anu diaktipkeun di gigireunana.

Identipikasi alat playback

Ku ngaklik pilihan "Pasipatan", jandela anyar bakal dipintonkeun sareng sadaya kadali pikeun ngonpigurasikeun audio anu kaluar tina alat anu dimaksud. Pindah ka tab "Perbaikan" sareng anjeun bakal mendakan kotak kalayan sagala alternatif pikeun ningkatkeun sora anu ditawarkeun ku kartu anjeun.

Di dinya anjeun bakal mendakan ékualiser, klik sareng éta bakal langsung ditampilkeun sareng sadaya kenop na.

ékualiser muka

Naha kuring henteu mendakan pilihan ékualiser?

Kamungkinan nalika anjeun lebet kana tab "Enhancements" alat playback anjeun, anjeun bakal mendakan sababaraha pilihan, tapi sanés ékualiser. Ieu disababkeun ku detil penting anu urang kedah nyorot sareng éta Windows 10 henteu gaduh ékualiser umum sacara asli. Pilihan ékualiser nu urang manggihan nuturkeun prosés saméméhna, euweuh leuwih ti alternatif pamutahiran ditawarkeun ku kartu sora. Dina rasa éta, éta bakal gumantung sagemblengna kana sapotong hardware ieu, naha anjeun mendakan éta dina sistem anjeun atanapi henteu.

Kartu tanpa ékualiser

Ieu lain hartosna yén teu mungkin keur equalize audio, saprak, bisi kartu sora anjeun teu boga pilihan, sistem operasi nawarkeun hiji di Windows Media Player.

Windows Media Player ékualiser

Hiji-hijina sarat nyaéta anjeun kedah nganggo aplikasi ieu pikeun muterkeun eusi média anu anjeun hoyong tingali sareng ngadangukeun.

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun henteu gaduh ékualiser dina Windows 10 anjeun?

Alternatif kahiji anu kami tiasa nyarankeun nyaéta anjeun museurkeun puteran eusi multimedia dina aplikasi sapertos VLC atanapi Kodi.. Nganggap yén aranjeunna ngadukung streaming pidéo tina platform anu pang populerna, salian ti format anu béda anu cocog sareng aranjeunna, anjeun tiasa maénkeun sadayana ti dinya sareng nganggo pilihan ékualisasina.

Di sisi séjén, aya pasar lega ékualiser gratis anu tiasa urang pasang dina sistem, Dina raraga ngadalikeun sagala audio, euweuh urusan dimana eta diputer. Sababaraha pilihan anu urang tiasa nyarankeun:

FXSound

FXSound aplikasi anu lengkep pisan pikeun ningkatkeun kualitas sareng tingkat audio anu anjeun ulinkeun Windows 10. Éta nawiskeun ékualiser multi-band sareng 9 kenop pikeun ngontrol frekuensi rendah, pertengahan sareng luhur. Salaku tambahan, éta gaduh kenop anu berorientasi kana kasatiaan sora, épék ambien sareng 3D Surround, ogé panambah bass.

Ku cara kieu, anjeun bakal ngagaduhan aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun volume sistem ngalangkungan watesna. Hal utamana mangpaat lamun speaker atawa headphone urang teu disada cukup nyaring.

DeskFX Audio Enhancer Software

DeskFX ékualiser alternatif

NCH ​​​​Software mangrupikeun perusahaan anu salawasna nangtung pikeun nyiptakeun sagala jinis utilitas pikeun ningkatkeun prosés sareng hasil dina seueur kagiatan sareng bagian Windows. Di wewengkon sora eta boga DeskFX Audio Enhancer, alat anu lengkep pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng konfigurasi audio dina Windows. Sanaos éta gaduh ékualiser anu gampang dianggo, éta ogé nawarkeun pilihan pikeun transformasi sora di will. Janten, éta mangrupikeun alternatif anu tiasa disaluyukeun sareng kabutuhan anu paling maju..

Ékualiser multi-band gaduh 21 kenop anu ngamungkinkeun anjeun akurat pisan nalika ngémutan frekuensi anu tangtu.. Tungtungna, prasetél anu diwangun pisan pikaresepeun, anu bakal masihan anjeun warna anu béda pikeun ngamangpaatkeun jinis audio anu anjeun ulinkeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.