Top 4 éditor kode gratis dina Windows pikeun programer

Visual Code Studio

Sababaraha taun ka pengker, dina jaman Windows 98 atanapi bahkan Windows XP, kabutuhan éditor kode mangrupikeun hal anu kawates ku sababaraha, sabab sakedik éta pangguna anu tiasa atanapi terang kumaha ngadamel program atanapi ngédit kode program. Nanging, ayeuna, diantara seueur basa sareng tutorial, tiasa ngagaduhan éditor kode, salah sahiji atanapi langkung, dina Windows urang aya hal anu penting.

Sanaos seueur anu milih ngagaduhan IDE, alat anu langkung lengkep anu ogé kalebet éditor kode, leres leres ngan ukur aya éditor kode anu parantos kawéntar pisan pikeun fungsina.

Ayeuna aya seueur éditor kode pikeun Windows, tapi di handap ieu kami bakal nyebatkeun anjeun éta 4 éditor kodeu pang populerna éta henteu ngan ukur ngagampangkeun karya pangembang tapi sanggup ngédit sareng maca réa basa.

Visual Code Studio

Microsoft mutuskeun lami pisan pikeun misahkeun kode éditor ti Visual Studio anu populér. Ieu ngakibatkeun Visual Code Studio, un éditor kode saderhana pisan, enteng sareng lintas platform. Ieu narik perhatian seueur pamekar sareng kakuatan hébat sareng kagunaanna parantos tiasa dilakukeun janten salah sahiji éditor kode anu paling terkenal sareng dianggo.

téks luhur

téks luhur Éta éditor kode anu ngamungkinkeun konfigurasi langkung seueur pikeun pangguna na, éta ogé ngagaduhan lisénsi anu unik ogé modél freemium anu ngamungkinkeun para pamekar pikeun nganggo éta tanpa kedah nyéépkeun harga Visual Studio. Sublime Text ngamungkinkeun seueur suhunan ogé tiasa damel sareng seueur basa, ti basa pamrograman kana basa wéb, kemungkinan sajajalan anu seueur pangembang teu tiasa béak. Anjeun tiasa kéngingkeun vérsi pikeun Windows di dieu.

atom

Atom lahir salaku alternatip pikeun Sublime Text. Atom mangrupikeun éditor téks bébas pisan Éta dicirikeun ku modél pisan sareng nawiskeun paningkatan ku cara pituin anu diperyogikeun ku pangembang, sapertos tiasa unggah kode na ka situs umum. Dina aspék ieu Atom nawiskeun koneksi kana Git sareng GitHub. Atom sayogi gratis di link ieu dimana salian ti mendakan paket instalasi, kami ogé bakal mendakan bungkus kanggo ngajembaran fungsina.

Notepad ++

Notepad parantos janten salah sahiji alat Windows anu paling populér, sareng éta sabab seueur pangembang anu ngagunakeunana salaku éditor kode. Tapi leres yén ti vérsi munggaran dugi ka ayeuna, pamekar peryogi langkung seueur alat sapertos proofreader, sacara otomatis nyimpen kode dina file anu tangtu, jsté. Éta sababna muncul Notepad ++, éditor kode gratis sareng gratis pikeun Windows anu nawiskeun kami anu pangsaéna tina notebook Windows kalayan kamampuan manjangkeun fungsionalitas ngagunakeun plugins. Tina sadaya editor, Notepad ++ nyaéta alatna pangbasajanna anu aya, tapi sanés alesan éta anu sahenteuna kuat.

Kacindekan dina éditor kode

Ayeuna aya deui éditor kode anu gratis, tapi éta henteu lengkep atanapi ngagaduhan komunitas di tukang sakumaha ageung éditor kode ieu. Tapi hal anu paling saé pikeun opat éditor ieu nyaéta kamungkinan aranjeunna tiasa diuji sareng ningali mana anu cocog sareng padamelan urang, tanpa kedah mayar nanaon, atanapi kedah diajar alat anu sesah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.