Naha Microsoft Surface Phone bakal dileupaskeun salaku saingan pikeun iPhone 9?

Microsoft

Minggu kamari urang diajar tina sumber anu caket kana Microsoft yén modél sélulér anyar ku Windows 10 Mobile bakal diluncurkeun taun ayeuna, tapi urang moal ngagaduhan Surface Phone anu diakui. Ieu parantos ngajantenkeun sababaraha média nalungtik atanapi milari langkung seueur inpormasi perkawis perangkat unggulan Microsoft.

Sakitar taun 2018 terminal ieu diarepkeun, tapi nginget tanggal-tanggal peluncuran Microsoft, seueur anu yakin éta Éta bakal 2019 nalika Telepon Surface pencét pasar. Taun di mana iPhone 9 ogé bakal diluncurkeun (salami Apple nuturkeun panomeran sareng nyebatna éta).

Layar lipat, sensor sidik jari dina layar, ngecas nirkabel jarak jauh atanapi pangenalan raray mangrupikeun sababaraha unsur anu diarepkeun pikeun ponsel hareup, boh pikeun iPhone 9 sareng pikeun Telepon Surface.

Najan kitu, Smartphone Microsoft bakal ngagaduhan Windows 10 ARM, sistem operasi anu bakal ngamungkinkeun ngajalankeun aplikasi Win 32 lami dina telepon sélulér. Hal anu moal aya alat sanés dina pasaran.

Naha Surface Telepon bakal dugi dina waktosna?

Tangtosna kami henteu terang naha iPhone 9 kahareup bakal langkung unggul atanapi henteu kana Telepon Surface atanapi sabaliknaNanging, épéktipitas alat Microsoft énggal tiasa dipertanyakan. Tétéla henteu ngan ukur parusahaan IDC Anjeunna yakin yén divisi sélulér Microsoft bakal gancang ngaleungit tina pasar upami Microsoft henteu ngalakukeun nanaon. Janten patarosan kanggo ayeuna nyaéta naha Surface Phone bakal sumping dina waktosna pikeun nyingkahan musibah ieu.

Pendapat pribadi

Sacara pribadi kuring ngira yén Telepon Surface bakal janten telepon sélulér anu matak anu bakal ngajantenkeun seueur pangguna ngarobih hapé pikeun terminal Microsoft, tapi kuring henteu nyangka éta bakal sumping dina waktosna. Telepon Surface sigana bakal diluncurkeun dina 2019, anu tiasa telat pikeun platform. Dina tiap hal, sigana mah kasuksésan Microsoft bakal aya dina parangkat lunak sareng sanés dina perangkat kerasna. Janten kuring heran Naha Surface Telepon janten terminal anu saé sareng Windows 10 atanapi naha bakal aya terminal anu ngagentoskeunana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chesed cenahna

    Upami Telepon Surface masih kakurangan Aplikasi sapertos Lumia, urang bakal ningali pilem kagagalan anu sami deui.