Kumaha carana ngaktipkeun panyalindungan real-time dina Windows 10

Windows 10 Kaamanan

Perlindungan peralatan urang sareng file anu aya di dinya penting pisan. Kusabab kitu, urang kedah gaduh panyalindungan anu maksimal sepanjang waktos. Dina raraga nyingkahan serangan mungkin atanapi inféksi. Fitur anu sayogi ti saprak sumping Windows 10 Fall Creators Update mangrupikeun panyalindungan real-time. Fungsi anu mangpaat pisan tapi fungsi anu seueur henteu tiasa aktip.

Upami anjeun hoyong tiasa ngaraosan fungsi ieu anu bakal ngabantosan anjeun nyalindungan peralatan sareng file, éta tiasa. Kituna, kami nunjukkeun anjeun di handap léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaktipkeun pungsi panyalindungan real-time anyar ieu.

Léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun ngaktipkeun fitur ieu dina Windows 10 henteu rumit. Janten penting pisan pikeun urang ngalaksanakeunana kalayan leres. Ku cara kieu urang tiasa nampi panyalindungan ieu kana alat-alat urang.

Mimiti urang kedah angkat ka Setélan Windows Defender. Pikeun ngalakukeun ieu, urang angkat ka taskbar teras pencét panah luhur na pencét dina ikon Windows Defender. Kami ngakuan éta kusabab éta taméng, anu bakal muncul dina kotak ieu.

Windows Defender Security Center

Maka urang kedah pencét kana pilihan munggaran anu urang pikagaduh disebut Antivirus sareng Perlindungan Ancaman. Dina bagian ieu kami mendakan sababaraha data. Diantarana sejarah sareng ujian anu parantos kami kirimkeun ka tim kami. Tapi, urang kedah tetep milarian sareng aksés kana pilihan anu disebat Setélan panyalindungan antipirus sareng ancaman. 

Setélan antipirus

Urang pencét kana éta teras Kami kéngingkeun layar anu pilihan munggaranna nyaéta panyalindungan real-time. Meureun aya pangguna anu parantos ngaktipkeun pilihan ieu. Upami kitu, anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon. Upami éta dinonaktipkeun, anjeun kedah neraskeun pikeun ngaktipkeunana.

Perlindungan real-time

Ku cara ieu anjeun tiasa nampi panyalindungan real-time sepanjang waktos. Hatur nuhun kana fungsi ieu dina Windows 10 anjeun tiasa langkung pas dijaga tina ancaman anu mangaruhan komputer anjeun. Maka, langkung merenah pikeun diaktipkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.