Aplikasi pikeun ngurus kaséhatan hard drive anjeun

Hard disk

Hard drive atanapi hard drive, upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji dina komputer anjeun, mangrupikeun bagian penting tina tim kami. Kaseueuran fungsina ditangtoskeun gumantung kana unit ieu. Maka, penting urang jaga maksimal kaayaan na, pikeun nyingkahan masalah operasi, anu dina sababaraha kasus tiasa serius pisan. Pikeun ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun aplikasi.

Urang kedah ngajaga hard drive, khususna dimana sistem operasi dipasang, dina kaayaan anu pangsaéna. Dina kaseueuran kasus, urang panginten henteu terang kumaha ngalaksanakeunana, anu mana urang kedah milarian bantosan ti pihak katilu. Kituna, kami ngantepkeun aplikasi ieu ka anjeun.

Hatur nuhun ka aranjeunna, henteu paduli vérsi Windows anu parantos dipasang, anjeun bakal tiasa ngurus hard drive anjeun. Anjeun bakal tiasa mendakan kamungkinan masalah sareng ngaoptimalkeun operasina. Hatur nuhun kana ieu kami bakal nyingkahan seueur masalah operasi di payun. Aplikasi naon anu parantos nyusup kana daptar ieu?

Hard disk

CrystalDiskInfo

Kami ngamimitian daptar sareng salah sahiji aplikasi anu paling dikenal anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngendalikeun hard drive dina komputer urang. Hatur nuhun kana aplikasi ieu urang bakal ngagaduhan aksés kana seueur inpormasi ngeunaan anu urang gaduh dina tim. Data anu seueur pisan kapaké, sapertos nomer sérial, upami aya kajadian.

Salian ieu, éta masihan kami suhu anu dipimilik dina waktos éta. Ieu penting, sabab suhu anu luhur mangrupikeun tanda yén aya anu henteu hasil saé. Urang ogé tiasa ningali sababaraha kali parantos dihurungkeun atanapi sabaraha jam parantos di operasi. Utamana gunana upami anjeun nganggo laptop sareng henteu biasana mareumanana. Nyegah panggunaan teuing tiasa ngabantosan kaséhatan anjeun.

Urang tiasa ngajadwalkeun pengumuman khusus dina aplikasi ieu. Sadayana dirarancang pikeun jaga kaséhatan maksimum tina hard drive urang. Ngeunaan desain, éta salah sahiji anu pangbasajanna dina hal desain. Sadayana intuitif, gampang dianggo sareng seueur pisan gunana. Salah sahiji anu pangsaéna dina pasaran.

Scan HDD

Aplikasi kadua dina daptar mangrupikeun aplikasi anu paling dikenal di pasar, seueur anu sigana parantos dipasang dina disk. Tugas utama na nyaéta nyeken hard drive urang. Anjeunna ngalakukeun éta sacara rutin dina milarian kamungkinan kasalahan di dinya. Janten mangrupikeun pilihan anu ngagaduhan tugas anu langkung khusus.

Éta bakal tanggel waler ngalaksanakeun sagala rupa tés, kalayan anu operasi hard disk tiasa ditangtoskeun sahingga tingali naha aya masalah operasi di jerona. Kami gaduh total opat tés anu béda anu tiasa kami anggo pikeun nangtoskeun status unit kami. Urang tiasa nganggo éta sareng unit utama, dimana kami ngagaduhan sistem operasi, tapi ogé pikeun anu sanés.

Sajaba ti éta, aplikasi ieu bakal nunjukkeun urang suhu hard drive sepanjang waktos. Janten, urang tiasa tingali naha disk atanapi salah sahiji unit na parantos panas teuing, sahingga nyandak tindakan. Penting pikeun disebatkeun yén éta mangrupikeun alat pikeun ngadeteksi masalah, tapi éta henteu ngarengsekeunana. Upami urang gaduh kagagalan, urang anu kedah milarian solusina.

Desain aplikasi na ok. Gampang dianggo, éta henteu rumit teuing atanapi ngagaduhan seueur unsur, janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina hal ieu.

Hard disk nulis cache

Kaséhatan HDD

Katilu, aplikasi ieu ngantosan urang, anu urang tiasa hartikeun salaku campuran tina dua anu saacanna. Tujuan utamina nyaéta pikeun tangtukeun status hard drive urang. Janten anjeun badé mariksa naha éta dina kaayaan anu saé atanapi upami aya kasalahan atanapi masalah anu mangaruhan operasi na. Éta ogé masihan kami seueur inpormasi ngeunaan éta.

Sanaos masihan kami seueur inpormasi, éta nunjukkeun kami data konci anu bakal ngabantosan kami pikeun nangtoskeun status hard drive urang ku cara anu saderhana. Naon deui, aplikasi ieu tetep dijalankeun di tukang sepanjang waktos, janten analisa statusna teras-terasan. Diantara data anu urang mendakan nyaéta suhu disk.

Mangrupikeun pilihan anu saé sabab tiasa teras-terasan dianggo. Janten, waktos aya masalah atanapi suhu disk atanapi komponénna langkung luhur tibatan normal, éta bakal ngabéjaan urang. Ku cara kieu urang bakal tiasa nyandak tindakan gancang-gancang sareng nyegah masalah disk tina langkung jauh. Éta ngabantosan urang nyegah masalah sepanjang waktos. Éta konci pikeun operasi na.

Dina hal desain, éta mangrupikeun aplikasi anu saé. Éta nampilkeun desain anu jelas pisan, sahingga sadaya data anu urang kedah tingali, sapertos suhu, ditampilkeun sacara jelas. Urang moal kedah milarian seueur teuing, ogé moal aya biaya pikeun kami pikeun nafsirkeun aranjeunna. Y mindahkeun aplikasi éta mangrupikeun hal anu ogé raoseun pikeun kami. Pilihan anu sanés pikeun dipertimbangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.