Atur ideu anjeun nganggo Mind Maps Pro, gratis pikeun waktos terbatas

Gratis Peta Pikiran pro

Upami anjeun jalma anu biasana ngémutan ideu, pastina anjeun mawa buku catetan dimana-mana (sapertos nini-nini urang) atanapi anjeun bakal nganggo aplikasi dina alat sélulér anjeun pikeun tulis sadayana anu tiasa pikaresepeun pikeun anjeun sawaktu-waktu.

Hiji hal nyaéta ideu, sareng anu sanésna nyaéta ngatur éta, narjamahkeun, diajar deui kalayan langkung tuntas. Upami urang milari aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeunana gampang dina Windows, kami nganggo aplikasi Mind Maps Pro, salah sahiji anu pangsaéna dina bidangna sareng anu kanggo waktos terbatas urang tiasa ngaunduh gratis.

Mind Maps Pro ngamungkinkeun urang ngembangkeun ideu kami dina sababaraha detik, hatur nuhun kana seueur fungsi anu ditawarkeunana ka kami. Kalayan aplikasi ieu, urang tiasa nambihan gambar, bentuk, umbul ... sareng elemen sanés anu aya dina pikiran pikeun nyiptakeun bagan organisasi urang, tangkal kulawarga ...

Hatur nuhun kana kasaluyuan stylusNgatur ideu urang gancang pisan sareng gampang. Sakali kami parantos nyiptakeun peta pikiran urang, urang tiasa ngekspor hasilna kana format PDF atanapi PNG sahingga urang tiasa ngabagi gancang sareng gampang ka batur.

Minds Maps Pro ngagaduhan harga biasa 19,99 euro di Microsoft Store, tapi dugi ka 10 Juli payun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu sareng ngaunduh haratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 10, versi 17134 atanapi engke sareng kompatibel sareng prosesor ARM sareng prosesor x86 sareng x64.

Upami anjeun henteu gaduh komputer nganggo sistem operasi ieu, anjeun tiasa kaitkeun panawaran ieu sareng akun Microsoft anjeun ngalangkungan halaman wéb pikeun nalika anjeun ngapdet atanapi ngomean alat-alat anjeun.

Unduh Mind Maps Pro gratis ti Microsoft Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.