AudioCloud berpungsi dina aplikasi universal pikeun Windows 10

audiocloud

SoundCloud mangrupikeun jasa streaming audio online panglobana dipaké di planét. Luhureun sadaya, éta ngagaduhan fungsi khusus pikeun nuturkeun sababaraha jinis musik anu éléktronik sareng jogét ngagaduhan rohangan anu lega.

SoundCloud parantos ngagaduhan aplikasi pikeun Windows 8.1, AudioCloud, pikeun sababaraha waktos ayeuna sareng aya seueur pangguna anu parantos héran upami dina sababaraha waktos éta bakal leres diénggalan ka Windows 10 supados tiasa ngaraosan tina édisi ieu. Sadayana sigana bakal sapertos kieu tungtungna.

Ieu téh hiji situs hébat pikeun milarian musisi, podcasters sareng saha waé anu hoyong dipikaterang ngagaduhan tambahan anu matak sapertos anu podcast tangtu pikeun gim sapertos Halo 5: Wali.

Janten sigana ayeuna jalma-jalma anu ngembangkeun AudioCloud, parantos mastikeun yén aplikasi Windows 10 universal nuju dikembangkeun sareng éta kedah gancang pisan supados saha waé tiasa aksés kana platform anu hébat ieu kanggo musik anu pangsaéna.

Tanggal sareng sasihna leres-leres henteu dipikaterang, tapi tina kecap AudioCloud sigana bakal gancang pisan, janten usum panas ieu anjeun tiasa ngakses sadaya DJ éta, musisi sareng éléktronika tina PC Windows 10 anjeun kalayan aplikasi ieu siap salaku anu universal sehingga anjeun bahkan tiasa masangna dina Windows Phone anjeun dina Windows 10 Mobile.

Platform Soundcloud nyaéta salah sahiji jasa anu biasana diperyogikeun ku pangguna tangtu anu milari telepon sapertos Windows Phone. Ngagaduhan WhatsApp, Telegram atanapi aplikasi ieu pikeun ngalirkeun musik penting pisan kuota kuota teras-terasan ningkat atanapi sahenteuna Microsoft teras-terasan netepkeun nyalira ku telepon ieu. Janten, upami anjeun kipas Soundcloud sareng hoyong enggal-enggal dina PC atanapi smartphone anjeun nganggo Windows 10 Mobile, sadayana perkawis ngantosan sakedik.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.