Kumaha ngabatalkeun daptar program Windows Insider tina PC anjeun

Insider

El Pembaruan Ulang taun Windows 10 éta keur dikaluarkeun masih pikeun PC sareng Mobile, tapi nalika dugi ka sadaya pangguna, anjeun kedah terang yén Microsoft parantos ngerjakeun pamekaran "Redstone 2", anu bakal dirilis dina mimiti 2017.

Janten, upami anjeun hoyong fokus kana pembaruan ageung anu ditampi dinten-dinten ieu, Pembaruan Anniversary, panginten éta cocog pikeun anjeun ngaleupaskeun diri tina program Windows Insider supados henteu kéngingkeun pembaruan énggal, kumargi seuseueurna janten bagian tina pamekaran Redstone 2. Di dieu kami nunjukkeun kumaha ngabatalkeun tina Windows Insider tina PC anjeun sorangan.

Microsoft nawiskeun dua cara pikeun langganan ka Insider anu sateuacana ngawangun, tapi urang bakal fokus kana anu paling gampang sareng anu ngalibatkeun langkung seueur tugas anu kedah dilakukeun.

Kumaha carana langganan tina program Windows Insider

Upami alat anjeun parantos ngawangun 14393 Windows 10 atanapi saluhureuna, anjeun parantos nganggo édisi pamungkas tina Windows 10 Anniversary Update dina komputer atanapi telepon anjeun, teras anjeun bakal ningali pilihan pikeun ngadaptarkeun daptar alat anjeun bari ngajaga setélan sareng file anu ayeuna.

Penting pikeun anjeun mariksa vérsi mana anu parantos dipasang, janten mampir Setélan> Sistem> Perkawis sareng verifikasi nomer ngawangun sateuacan neraskeun sareng léngkah-léngkah salajengna.

  • Pencét kombinasi konci Windows + kuring pikeun muka aplikasi konfigurasi Windows (Dina telepon anjeun éta tiasa dilakukeun ku cara gesek dina layar utama ka kénca teras pencét dina setélan)

konfigurasi

  • Pencét kana Pembaruan & Kaamanan
  • Pencét kana Program Windows Insider dina sisi kénca jandéla

Insider

  • Pencét kana kancingna "Stop Insider Preview build"
  • Jandéla bakal katingali mastikeun pembatalan anu anjeun kedah pencét dina "ngeureunkeun ngawangun lengkep"
  • Anjeun mastikeun sareng ngabalikan deui komputer

Saat anjeun balikan deui, anjeun moal janten bagian tina Program Windows Insider. Anjeun tiasa teras-terasan mulang tina jandéla anu sami nuturkeun léngkah anu sami kana "Program Windows Insider."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.